Kim Kardashian heeft zich sinds kort ook verdiept in het verkopen van huis accessoires. Kim laat de wereld zien dat ze niet alleen van mode en beauty verstand heeft, maar ook van accessoires. Op Instagram post ze een hilarisch tutorial van hoe je haar gloednieuwe tissue-houder moet gebruiken. Haar volgers hebben er een duidelijke mening over en gaan los in de reacties.

Bron: Pinterest

SKKN BY KIM

In 2021 heeft Kim haar nieuwe merk SKKN BY KIM gelanceerd, een merk gespecialiseerd in skincare. Kim staat er om bekend verschillende campagnes te hebben voor haar merken. Nu heeft ze een campagne voor huis accessoires and it’s very cute. De campagne bestaat uit accessoires voor het bewaren van spullen zoals: watjes, wattenschijfjes en tissues. Kim staat erom bekend haar eigen aesthetic te hebben. Het heeft een soort neutrale vibe met de kleuren beige, grijs en wit. Haar gehele huis is in dezelfde stijl. Alle huis accessoires die Kim in de campagne heeft, zijn in de Kim aesthetic. Of course.

De accessoires hebben unieke vormen. Oftewel: een perfecte aanvulling voor in je badkamer. Kim laat op Instagram zien hoe je haar tissue houder kan gebruiken voor het geval mensen het niet wisten. Maar dat had volgens fans van Kim niet gehoeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SKKN BY KIM (@skkn)

Hilarische reacties

Fans vinden het hilarisch dat Kim een tutorial plaats. Ze vertelt stap-voor-stap hoe je de tissues in de tissue houder moet plaatsen. ”Whoever needs instructions on how to do this needs to get off the internet and go back to school ffs”, laat een fan weten. ”Perhaps you can do a cucumber cutting tutorial next?”, ”I lost some brain cells watching this”, en zo gaan de fans maar door. De zakdoekendoos van Kim kost €115. En dat vinden we stiekem behoorlijk pricy. 

Het is wel een mooi item en wij denken dat je nergens zo’n tissue houder kunt vinden. It’s giving aesthetics. Als je de tissue houder besluit te kopen weet je nu in ieder geval hoe je de tissues in tissue houder kan krijgen. Handig, right?