Kim Kardashian heeft bewezen dat ze meer in haar mars heeft dan alleen maar de ster van een realityshow. Ze is een echte zakenvrouw, een mode-icoon, een toegewijde moeder, en nu kunnen we haar ook toevoegen aan het lijstje van skiërs! Zo deelde Kim een video van haar skikunsten, waarmee ze een groot deel van haar volgers wist te verbazen.

kim kardashian skien
Bron: @kimkardashian

Ski vakantie in Aspen

Kim Kardashian en haar familie genieten momenteel van een skitrip in Aspen, een exclusief skioord gelegen in de adembenemende Rocky Mountains, waar talloze sterren graag hun vakantie doorbrengen. Kim heeft al enkele leuke kiekjes gedeeld van hun avonturen in de sneeuw, waarmee ze een glimp biedt van hun opwindende winterse vakantie. Met haar laatste post wist ze haar volgers al helemaal te verbazen.

Verborgen ski-talent

Dat Kim Kardashian een echte power vrouw is en veel verborgen talenten heeft, wisten we al, maar dat ze ook een verborgen ski-talent heeft, verraste ons. Deze vrouw blijft ons verbazen, van de rode loper tot de besneeuwde pistes.

In een recente video die ze deelde op haar Instagram, gaf Kim ons een glimp van haar indrukwekkende ski skills. Met moeiteloze elegantie glijdt ze naar beneden en dat ook nog eens in een geweldige outfit natuurlijk. Haar techniek is verbazingwekkend en laat zien dat ze meer in huis heeft dan alleen maar glamour en glitter.

En laten we eerlijk zijn, dit is niet de eerste keer dat Kim ons versteld doet staan. Naast haar opvallende aanwezigheid op de rode loper en de besneeuwde pistes, heeft ze ook haar toewijding aan de rechtenstudie laten zien. Dit bewijst dat Kim niet zomaar een reality-tv-ster is, maar een power vrouw die haar platform gebruikt om een ​​positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Met Kim Kardashian weet je nooit wat de volgende verrassing zal zijn – maar één ding is zeker, het zal altijd iets spectaculairs zijn!

Gemengde reacties

Kim’s skivideo heeft veel positieve reacties ontvangen van haar volgers op social media. Velen zijn onder de indruk van haar ski-vaardigheden en haar looks. Zo reageert iemand: “Wow okay there is some talent cuz that shit Is hard” en een ander iemand reageert: “And y’all call her talentless smh”. Zo zijn er nog veel meer van dit soort reacties onder de video te lezen.

Hoewel veel mensen positief reageerden op Kims video, waren er ook kritische geluiden te horen over het ontbreken van een helm tijdens het skiën. Veiligheid staat natuurlijk voorop bij wintersportactiviteiten, vooral wanneer je op hoge snelheid van de berg afdaalt. Het is begrijpelijk dat sommige volgers hun bezorgdheid uitten over het gebrek aan bescherming. Zo zien we reacties zoals: “Helmets save lives and people look up to you so I wish you could’ve help spread that message in your post by wearing one!” en “Where is the helmet?? ⛑️”.