Kim Kardashian, wie kent haar nou niet? Ze is één van de bekendste realitysterren in de wereld. Ze staat bekend om haar looks, lichaam, realityshow en haar bedrijven zoals KKW Beauty en SKIMS. Ook staat ze bekend om het bewerken van haar foto’s. Na veel critici te hebben gehad hierover, heeft ze eindelijk een onbewerkte foto van zichzelf laten zien op Instagram. Volgers zijn in shock.

Kim Kardashian
Bron: Pinterest

Kim Kardashian

Kim Kardashian heeft haar bekendheid natuurlijk te danken aan het reality programma Keeping Up With The Kardashians. Het programma is na jaren nog steeds erg succesvol. Naast dat ze bekend is van het reality programma, is ze ook een echte business woman en heeft ze wel vier verschillende bedrijven.

De realityster wordt ook een selfie queen genoemd. Vroeger maakte ze wel eens tutorials over hoe je een goede selfie moet maken. Nu krijgt ze helaas veel critici op haar selfies, omdat ze haar foto’s veel bewerkt en photoshopt.

Onbewerkte foto

We weten allemaal wel dat de Kardashians en de Jenners even hun foto’s bewerken, voordat ze deze plaatsen op hun Instagram-account. Hier krijgen ze vaak kritiek op. Zo zeggen vele volgers dat ze zich niet écht durven te laten zien, omdat er altijd een filter overheen is. Toen Kim Kardashian een bezoekje aan de tandarts bracht, dacht ze blijkbaar even aan wat anders. Ze besloot om eindelijk een foto te laten zien, zonder filters en make-up.

Reacties

De onbewerkte foto van Kim wordt positief ontvangen door volgers. “Yes, eindelijk een foto zonder filter!” en “Leuk om een keer Kim’s huid te zien zonder filter en make-up” reageren volgers in de comments. Wij vinden de onbewerkte foto van Kim ook prachtig! Zonder al die filters en make-up is ze nog steeds beeldschoon. Natural beauty!