Geef die lieve ginger vriend of vriendin van je vandaag een extra dikke smakkerd, want vandaag is het namelijk Kiss a Ginger Day. Of als je een van onderstaande heren tegenkomt, weet je wat je te doen staat.

Kiss a Ginger Day

12 januari is de dag van de gingers. De dag dat er eens extra aandacht wordt gegeven al deze prachtig gekleurde haren. Het is ontstaan dankzij Derek Forgie, die een positieve dag voor roodharigen mistte. We horen vaak dat mensen met rood haar regelmatig de dupe zijn van een plagerige grap of zelfs pesten. Om hier tegenin te gaan, kwam Derek Forgie met ‘Kiss a Ginger Day’. Hij plaatste dit op Facebook en vervolgens werd het over de hele wereld opgepakt, waardoor 12 januari nu de dag is dat we roodharigen mogen kussen (op andere dagen natuurlijk ook). Wij hebben een selectie gemaakt van de knapste gingers die wij op het web tegenkwamen.

kus-ginger-dag-montell-femfem ginger-gwilym-femfem ginger-dag-man-femfem ginger-gabriel-femfem ginger-dag-femfem ginger-tom-hardy-femfme ginger-kjapa-femfem ginger-krullen-femfem ginger-martinez-femfem ginger-jonny-femfem ginger-thomas-femfem ginger-jake-hold-femfem

Heb je zelf een prachtige rode bos? Dan zijn dit de kleuren die jou fantastisch staan.