Ben je op zoek naar de ware? Maar kom je diegene niet tegen? Dan is het tijd om even bij jezelf stil te staan. Begin bij je garderobe. Dan bedoelen we natuurlijk niet dat je nu je hele kledingstijl moet omtoveren tot een andere esthetiek, maar ga eens kijken welke kleuren je allemaal in de kast hebt hangen. Een astroloog beweert namelijk dat je liefde kan manifesteren, door middel van bepaalde kleuren in je kleding.

kleuren liefde manifesteren
Bron: @irisamber

Draag deze kleuren om liefde te manifesteren

Het klinkt vrij logisch: bepaalde kleuren dragen om de liefde te manifesteren. Kleuren spelen een enorme rol bij je uitstraling en elke kleur, heeft daarbij zijn eigen verhaal en brengt verschillende gevoelens en beelden met zich mee. Denk hierbij aan rood, deze kleur symboliseert kracht en passie, terwijl blauw juist staat voor kalmte en betrouwbaarheid. Kortom: door bewust te kiezen welke kleuren je draagt, kun je echt een statement zetten. En dus ook liefde manifesteren. Daarnaast geeft kleur je ook een heerlijke dopamine kick ;).

Het is dus belangrijk om even een kijkje te nemen in je kast. Heb je genoeg kleur? En dan bedoelen we ook écht verschillende kleuren? Is dat niet het geval, dan is het tijd om een bezoekje te nemen aan de winkelstraat. Experimenteer met deze vijf verschillende kleuren en je zult zien dat er in een mum van tijd, een liefdesrelatie tussen jou en iemand anders zal opbloeien.

1. Rood

We weten het inmiddels allemaal: rood is dé trending kleur van 2024. Maar het is altijd een hele geliefde kleur geweest. Het straalt zelfverzekerdheid, kracht en passie uit. De kleur rood roept emoties op zoals verlangen, opwinding en vuur. Enne, wie wil dat nu niet? Al helemaal als je op zoek bent naar liefde. Dus, waar wacht je nog op? Voeg wat rode kleur toe aan je look! Of het nu een kledingitem is, een accessoire of misschien wel je make-up. Of misschien zelfs je nagels, geef je look een vleugje rood.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tin Vcb (@tinvcb)

2. Roze

Vind je rood iets te heftig? Dan wil je misschien een kans geven aan een lichtere tint, namelijk roze. Roze geeft een kalmerend effect en staat voor liefde, genegenheid en vriendelijkheid. Roze is vaak een kleur waar veel mensen op afhaken, maar wanneer je op zoek bent naar de liefde, kun je niets beter dan roze dragen. Bovendien herinnert roze ons eraan hoe belangrijk zelfliefde en zelfzorg zijn, precies waar je toekomstige partner naar op zoek is.

3. Paars

Welke kleur je nog meer in je kast wil hebben liggen, ben je op zoek naar liefde, dan is het paars. De kleur paars wordt vaak geassocieerd met royalty, luxe en elegantie, maar het staat ook voor spiritualiteit, intuïtie en diepe wijsheid. Het geeft een uitnodiging om open te staan voor nieuwe mogelijkheden. Lang niet gek dus, dat mensen hier verliefd op worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALYSSA MAY (@_alyssamay)