Vlekken in kleding kunnen ontzettend frustrerend zijn. Smeer je tijdens het tandenpoetsen regelmatig tandpasta op je shirt of veeg je altijd met je wijde mouwen door je yoghurt ontbijtje? We feel you, maar gelukkig is er volgens een TikTokker een héél handig trucje met ons favo merk…. Dasty.

dasty vlekkenverwijderaar wibra tiktok
Bron: @daphnevbuerink

Dasty vlekkenverwijderaar

De Dasty vlekkenverwijderaar is verkrijgbaar bij Wibra voor slechts €3,29, en dat is inderdaad heerlijk goedkoop. Daarnaast wordt het product geleverd in een handig flesje van 600 ml, waardoor het niet snel op gaat, tenzij je dagelijks jezelf ondersmeert. En nee, we judgen niet.

De werking van de Dasty vlekkenverwijderaar is eenvoudig maar effectief. Breng een kleine hoeveelheid aan op de vlek, laat het even intrekken en wrijf vervolgens voorzichtig met een doekje over de vlek. Herhaal indien nodig totdat de vlek volledig is verdwenen. De gebruiksinstructies zijn duidelijk vermeld op de verpakking, zodat je altijd precies weet hoe het product te gebruiken.

Dasty op TikTok

Maar werkt de Dasty vlekkenverwijderaar echt? Op TikTok kwamen wij een video tegen waarin dit product geprezen werd. “Ik ben best wel onhandig, ik maak namelijk heel snel vlekken in mijn kleding”, horen we TikTokker Daphne zeggen. “Maarre, ik zweer echt bij dit product van Dasty. Spuit het op je kleding, laat het even intrekken en stop het vervolgens in de wasmachine. Het is er daarna echt meteen uit.”

Met de Dasty vlekkenverwijderaar wordt je wasgoed weer stralend schoon. Deze fles heeft een inhoud van 600 ml, waar je lang mee kunt doen. Perfect voor de echte klunzen onder ons of voor als je kinderen hebt die graag creatief bezig zijn.

@daphnevbuerink

no spon wel amazing 🐻🐻🐻 • #dasty #cleaninghack #vlekken #wibra #wibrafinds

♬ Ariana Grande Last Christmas Showmusik Dance Remix – Showmusik

Hoe het volgens de verpakking werkt? Spuit het product rechtstreeks op de vlekken voordat je gaat wassen. Laat het een minuut intrekken (niet laten opdrogen), spoel niet uit en was vervolgens met je gebruikelijke wasmiddel in de machine op middelhoge temperaturen of met de hand in warm water. Voor hardnekkige vlekken kun je het materiaal tegen elkaar wrijven.

Kortom: je kan met dit spul je kleding in no time reinigen. Maarre, neem ook vooral een kijkje tussen de andere producten van dit schoonmaakmerk. Ook je keuken, ramen, badkamer en vloeren gaan hier heerlijk van glimmen. Daarnaast kan je met dit Wibra-product je airfryer schoon houden. Rennen, dus!