Je zou die luxe maar hebben. Of ja, behoorlijk veel cijfers op je bankrekening eigenlijk. Als er iemand is waarvan je nooit zorgen hoeft te maken dat ze in het rood staat bij de bank is het Kris Jenner wel. Beter bekend als de ‘Momager‘ van de Kardashian-Jenner familie. Een succesvolle reality show én zes kinderen die al van jongs af aan miljoenen binnenharken waarvan ze een percentage zelf mag houden. Afijn, veel geld betekent een gigantische kledingkast. Één die groter is dan het gemiddelde appartement in onze hoofdstad.

Kris Jenner kledingkast FEM FEM

Kleding walhalla

Als je onderdeel bent van de zogenoemde Kardashian Klan dan kan je natuurlijk niet zomaar rond lopen in ‘basic‘ kleding. En je moet véél hebben. Veel van alles. Duizenden schoenen, duizenden tassen, jurken, broeken, shirts, truien, rokken – you name it. Ik bedoel, twee keer rondlopen in hetzelfde kan natuurlijk écht niet. En hoeft ook niet want je kan alles kopen wat je hartje je begeerd en krijgt waarschijnlijk ook nog eens een hoop gratis opgestuurd.

Nou, dat alles heeft natuurlijk ook een plekje in huis nodig en heet je Kris Jenner, dan kan je dat ‘plekje’ beter omschrijven als een ‘plek’ ongeveer het formaat van een gemiddelde woning in Amsterdam – als het niet groter is. Dochterlief Kendall liet via haar Instagram afgelopen week een aantal kiekjes zien van de binnenkant van de kledingkast van haar moeder and it’s jaw dropping.

@kendalljenner via Instagram Story #kendalljenner #kendalljennersnapchat

A post shared by Kendall Jenner (@kendalljennersnapchats) on

Het filmpje is kort maar lang genoeg om een duidelijk beeld te weergeven van het formaat van de kast en hoeveel spullen Kris heeft. Zelfs een Louis Vuitton koffer met ‘Momager’ erop wat ze hoogstwaarschijnlijk nog nooit heeft gebruikt en alleen voor de sier in de kamer heeft staan.

Kris, mochten we ooit een slaapplekje nodig hebben mag dat vast in je kast, toch?

Lees ook: zo ruim je je garderobe op als een pro.