Ja dames er zijn helaas nogal wat kledingstukken waar wij onze boys, of überhaupt bijna elke man, niet blij mee maken. Als we dit dragen rennen ze nog liever weg, dan dat ze bij ons in de buurt komen. Overdrijven ze.. Of moeten wij ook gaan in zien dat deze kledingstukken misschien beter in de kast gelaten kunnen worden. Benieuwd over welke pareltjes we het hebben?

Schermafbeelding 2018-09-28 om 17.21.22

Grote zonnebril

Alsjeblieft dames, doe ze weg, gooi ze weg, verbrand ze. Dit krijgen we dagelijks te horen van mannen, want wat zien die grote brillen die heel je gezicht verbergen er idioot uit. Het is meer bril waar ga je met vrouw naartoe dan andersom. Totaal niet aantrekkelijk volgens mannen. Hmm, misschien toch maar een modelletje kleiner?

Schipperspet

Menig vrouw heeft tegenwoordig wel zo’n petje in de kast liggen en eerlijk, voor ons maken ze de look helemaal af. Mannen zijn daarentegen wat minder enthousiast over deze onflatteuze boot petjes. Je gaat toch geen schipper worden? Nee, dit is nu de mode..

Harem broek

Meiden vinden het heerlijk om een comfy harembroek te dragen. Voor de mannen hoef je dit niet te doen. Zij vinden dat de wijde vormloze broek niet echt bijdraagt aan een mooi figuur. Als je een beetje aantrekkelijk wil zijn voor de mannen kun je beter een skinny jeans dragen. Aldus de mannen…

Uggs

Laten we hier niet te veel woorden aan vuil maken, want ik denk dat we deze al vaker voorbij hebben horen komen. De befaamde Ugg. We zien ze steeds minder, maar blijven toch een terug komen iedere winter. Wij vinden ze heerlijk zitten en ook binnen kunnen ze gebruikt worden als warme pantoffels. Als het volgens de mannen dan ook maar bij pantoffels blijven.

ugg-fem-fem-rosie

Ballerina’s

We begrepen niet helemaal waarom, maar mannen vinden ballerina’s samen met Ugg’s, Crocks en sleehakken de verschrikkelijkste schoenen die een vrouw kan dragen. Ze vinden het een beetje oude oma of nonnen schoentjes. Tsja, wat kunnen we hier nog verder van maken, het is hun mening.

Chokers

Is het de bedoeling dat je jezelf ermee gaat wurgen of is het echt een accessoires? Mannen kunnen niet veel begrijpen waarom wij vrouwen dit dragen. Het doet ze denken aan meisjes van vroeger op de basisschool, dit maakt het direct fout om naar te kijken. Of het voelt alsof je de hond uit gaat laten, ook fout om naar te kijken.

maxi rok

De maxi rok en jurk zijn al een paar jaar erg populair onder vrouwen. Bijna iedereen heeft er dan ook wel eentje in de haar kast hangen. Wat mannen betreft blijven ze daar liever ook. Ze zien liever blote benen dan een grote rok die ze doet denken aan de hippietijd. Blijven mannen hé…

fem-fem-maxi-rok

High heels (tenzij je erop kunt lopen)

Als je volgens een mannen een mega ster bent in het wandelen op hakken, dan kun je deze post overslaan. Ben je dit niet.. dan zou ik nog maar even blijven hangen. Veel mannen houden namelijk niet van stelten, vooral de iets kleinere mannen onder ons. Tot slot heeft manlief geen zin in valpartijen, afbrekende hakken of klagende vrouwen met zere voeten. Dat laatste is stiekem wel begrijpelijk, want ook wij vinden het verschrikkelijk om pijnlijke voetjes te hebben.

Crop tops

Tenzij je eventueel gaat sporten in de sportschool is dit item een no-go. Je gaat toch echt niet naar buiten in een ding wat nog maar net je borsten bedekt? Laat staan als je uitgaat in de avond? Nee mannen zijn niet gecharmeerd van dit pikante kledingstukje. Misschien maar voor in de slaapkamer bewaren?

crop-tops-fem-fem

Peplum top

Ieder meisje heeft vast wel een of meerdere peplum tops in haar kast hangen. Een peplum top doet bijna ieder figuur goed, omdat je het taille accentueert. Wij vrouwen zijn fan, helaas de mannen niet zo. Veel mannen vinden deze wijduitlopende tops denken aan zwangerschapskleding. Well oke..

 

Lees ook: hoe je Dr. Martens kunt combineren