Stiekem naar je vriendjes kledingkast lopen om een heerlijke sweater te stelen. Iedereen herkent zichzelf hier wel in. De trends op het gebied van kleding bij mannen wordt steeds meer geaccepteerd bij vrouwen. Denk aan de boyfriend jeans, de overhemden en de blazers. Los van deze trends, is het goed om even langs de mannenafdeling te lopen. Je komt onwijs veel leuke items tegen en ze zijn vaak ook nog een stuk goedkoper. Ook staan ze jou stiekem veel beter. Wij zetten ze op een rijtje!

28154130_188019461801067_5712384139508842496_n

Boyfriend jeans

De boyfriend jeans werd vroeger alleen door mannen gedragen, maar sinds een paar jaar is het bij vrouwen ook helemaal hot. Ze komen in alle soorten voorbij. Denk aan donker denim, lichtdenim, met scheuren of juist met patroontjes. Ben je overal een beetje op uitgekeken? Koop dan een échte mannenjeans. Op deze manier zorg je er ook nog is voor dat je uniek bent. Je ziet namelijk niet zo veel vrouwen in een échte mannenjeans lopen.

jeans
broek
broeken

Oversized sweaters

Hebben ze geen leuke oversized trui op de vrouwenafdeling? Neem dan even een kijkje op de mannenafdeling! Daar vallen bijna alle truien oversized, omdat ze eigenlijk een tikje te groot zijn. Ook zijn de basics vaak goedkoper. Super ideaal dus!

zara
trui
Schermafbeelding 2018-03-19 om 16.41.27

Blazers & jacks

Het is helemaal niet erg als je blazer of jack te groot is bij de schouders. Dit geeft juist een extra leuke touch aan je outfit. Zorg er wel voor dat je de rest van je outfit strakker en vrouwelijker houdt. Zo voorkom je dat je wegvalt in je kledingitems en alleen maar kleiner begint te lijken.

leren jas
blazer
Schermafbeelding 2018-03-19 om 16.46.45

Overhemden

Als we een man in een mooi overhemd zien zijn we al helemaal verkocht. Het ziet er chic en stijlvol uit. Tegenwoordig is het helemaal toegestaan om je overhemd in een maatje groter te dragen. Hoe breder, hoe cooler! Loop dus even langs de mannenafdeling om een mooi overhemd mee te pikken. Draag er een tailleriem bij om het net even wat meer sexy te maken en je vrouwelijke vormen eruit te laten komen.

Schermafbeelding 2018-03-19 om 16.49.27
blouse
blousjes

Welke mannen trend ga jij voortaan toevoegen aan je kledingkast?

Lees ook: de lekkerste geurtjes voor de lente.