Smaken verschillen – en dat is normaal. Maar veel mannen vinden bepaalde kledingstukken of trends echt helemaal niks. Dit verschilt uiteraard per man (en we willen ze ook heus niet over één kam scheren), maar ben je toch benieuwd? Wij hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

trends mannen niet mooi
Bron: Pinterest

De mening van een man

Laten we vooropstellen dat de mening van een man leuk is om te lezen, maar het daar ook bij blijft. Het is in alle gevallen de bedoeling dat jij bepaalt welke kledingstukken en trends leuk zijn. Toch zijn we stiekem nieuwsgierig naar de mening van het andere geslacht, dus keep on reading. 

Uggs

Ja, hier balen we behoorlijk van. Je ziet Uggs steeds vaker voorbijkomen en we hebben er ook vaak genoeg over geschreven. Maar helaas. Mannen vinden deze trendy schoenen he-le-maal niks. Ze vinden de schoenen onaantrekkelijk en verreweg van vrouwelijk. Ze snappen dan ook totaal niet waarom wij die schoenen wél zo waarderen.

Visnet panty

Super gaaf bij een jurkje of een rok, maar daar zijn mannen het ook niet helemaal mee eens. Het geldt natuurlijk niet voor alle mannen, maar het geeft hun een gothic vibe. En niet iedereen is daar fan van. Zij hebben liever een normale zwarte panty, waar je benen en huidskleur nog wel goed in te zien zijn.

Lange nepnagels

Verzorgde handen zijn obviously super aantrekkelijk. Een mooi nagellakje en geen scherpe tengels: daar houden mannen van. Maar waar ze super erg op afknappen zijn die lange nep nagels. Het is geen kledingtrend, maar we wilden het toch in het rijtje bijvoegen. Volgens mannen vallen de stiletto nails in het hokje van de botox, lipfillers en permanente make-up. Klinkt niet al te best.

Tuinbroek

Vraag maar eens voor de grap aan mannen waarom ze de tuinbroek niet mooi vinden. Grote kans dat de reactie is: “Een tuinbroek doet me denken aan de kleuterschool” of “Alsof je een tuinvrouw bent.” Hoewel wij vrouwen deze trend helemaal geweldig vinden, zijn mannen daar niet helemaal mee eens.

Dierenprint

De dierenprint trend komt en gaat. Het is nog niet helemaal duidelijk of de modewereld het echt amazing of afschuwelijk vindt. Mannen houden zich in ieder geval bij het tweede. Zij vinden het meer dan afschuwelijk.

Latex legging

Een normale leren broek, daar kunnen ze mee leven, maar latex: een no go voor veel mannen. Niet elke vrouw is daar fan van, maar we zien het wel steeds vaker voorbijkomen. Als het aan de mannen ligt, verbanden ze dit item zo snel mogelijk, Ja, jammer.