Bekend zijn heeft zo zijn voor- en nadelen, en dat blijkt. De kledingwinkel van een oud EOTB-deelneemster is namelijk (grotendeels) verwoest door een brand, die vermoedelijk is aangestoken. Oh my!

Kledingzaak EOTB-deelneemster brand Michelle Groen
Bron: Ex On The Beach

Michelle Groen

De kledingzaak die afgefikt is door een brandstichting, is van niemand anders dan oud EOTB-deelneemster Michelle Groen. Michelle deed terug in 2018 mee aan het programma en kwam het water uit voor Alex Maas. Na haar deelname heeft ze geprobeerd om haar leven zo lowkey mogelijk te houden, want er is weinig over haar te vinden.

Want wees even eerlijk, jij moest ook even nadenken wie Michelle Groen ook alweer was. Goed, wat we wel weten is dat de realityster de kledingzaak Ivory Fashion runt. Maarre, geen goed nieuws. Iemand heeft namelijk de winkel in een brand gebracht.

Verdachten

“Hoe de brand precies is gesticht, is nog niet duidelijk”, meldt een woordvoerder in de krant. Bronnen beweren dat het gaat om een fout ex-vriendje die ergens wraak voor wilde nemen door een fikkie te steken in de winkel. De politie bevestigt aan BN/De Stem dat er inderdaad een aanleiding is van opzettelijke brandstichting. Er zijn twee verdachten gesignaleerd op camerabeelden, de politie is nog naar hen op zoek.

We hopen natuurlijk dat ze de brandstichter zo snel mogelijk vinden zodat Michelle gerechtigheid krijgt.