We hebben allemaal wel eens last van een puistje. De één heeft er iets meer last van dan de ander, maar het liefst hebben we allemaal een egale huid. Volgens TikTok is er een nieuw wondermiddel op de markt die jouw puistjes in no-time laten verdwijnen.

kleimasker
Bron: Pinterest

Wondermiddel

Natuurlijk dromen we er allemaal van om iedere dag een glowy skin te hebben. Helaas hebben we toch af en toe last van een puistje hier en daar, maar dat is helemaal normaal! Er bestaan duizenden maskers, gadgets en gezichtsreinigers op de markt om jouw huid te laten stralen. Jammer genoeg werkt niet ieder product voor onze huid, maar volgens TikTok is er een nieuw wondermiddel die jouw puistjes laten verdwijnen.

Indian Healing Clay

Het wondermiddel dat momenteel viraal gaat op TikTok is de Indian Healing Clay masker. Het bestaat uit pure Calcium Bentoniet klei. Naast dat het je puistjes laat verdwijnen, kan het kleimasker ook helpen tegen wonden, eczeem en psoriasis. Als je hier last van hebt, dan kun je meerdere problemen met één product behandelen. Het masker komt in een poedervorm. Normaal zou je denken dat je het met water zou moeten mengen, maar met dit masker meng je het met appelazijn. Daarmee creëer je een soort ‘pasta’ waardoor je het masker makkelijk kunt aanbrengen op de onzuiverheden. Laat het 20 minuten opdrogen en verwijder voorzichtig het masker met een warm washandje.

TikTokker @8mistique test het uit. Zij is zelf ook fan van dit kleimasker. In de video legt ze uit hoe ze het masker maakt, hoe ze het aanbrengt en verwijderd. Naast dat dit wondermiddel goed werkt voor de huid, is het ook goed voor onze portemonnee. Voor maar €15 heb je ‘m in huis.

@8mystiqueI SAID IT ONCE AND IMA SAY IT AGAIN♬ origineel geluid – Mystiqué 🤍

Uit de reacties blijkt dat niet alleen wij enthousiast zijn over dit masker, maar ook veel andere volgers zijn erg onder de indruk. “Gelijk besteld” en “Omg ik wil dit”, klinkt het in de comments. Ga jij dit masker uitproberen?