Grote borsten, kleine borsten. Ze zijn er in allerlei verschillende maten. Heel veel vrouwen zijn onzeker over hun boobies. Ergens is dat wel te begrijpen, aangezien tegenwoordig heel veel mensen kiezen voor plastic fantastic. Waarom zou je? Leer te houden van je borsten, of ze nu groot of klein zijn! Wij zetten vandaag de redenen op een rijtje waarom het zo fantastisch is om kleine bosten te hebben.

boobs-shirt-femfem

1. Te sexy

Laag uitgesneden kleding te sexy? Nope, jij kunt makkelijk alles dragen zonder dat het ordinair wordt.

2. Op je buik slapen

Wat is er lekkerder dan heerlijk op je buik slapen? Na een lange dag je bh uittreken en je bed induiken, zonder dat je borsten de boel blokkeren.

3. Sporten

Geen zwetende boobs tijdens het sporten, rustig je oefeningen kunnen uitvoeren zonder dat ze alle kanten op vliegen en niemand die afgeleid raakt. Hoe fijn?

4. Bikini’s

Jij kunt de leukste mini-bikini’s aanschaffen. Van een bandeau bikini tot een triangel bikini, jij kunt de al die leukerds aan. Lekker makkelijk!

5. Betere houding

Hoor jij mensen die grote borsten hebben weleens klagen over rugklachten? Precies, een nadeel van flinke boobies is dat je ze altijd met je mee moet dragen. En ja, die wegen wat. Dus dames met een kleine cup, wees maar blij dat wij hier geen last van hebben.

6. Geen bh

Even geen zin in een bh? Dan kun jij het makkelijk een dagje overslaan. Ze hebben niet superveel ondersteuning nodig dus af en toe kan het best. Let wel op dat je tepels niet doorschijnen, dat is namelijk niet de bedoeling.

Genoeg redenen om je kleine borsten te omarmen, toch?

Lees ook:

Wil je hebben: de collectie van Love Stories voor H&M