Op Instagram scrollen en de knapste mannelijke celebs tegenkomen: het is altijd leuk. We kijken naar die leuke koppies, mooie lichamen en strakke kaaklijnen. Maar waar we niet op letten is hun lengte, want vanaf een foto is dat wel heel moeilijk te zien. Deze mannelijke celebs zijn kleiner dan jij had verwacht.

Kleine mannelijke celebs
Bron: @harriesnijders

Gemiddelde lengte

Natuurlijk heeft iedereen een eigen interpretatie van wat lang of klein is. Toch blijkt uit onderzoek van het CBS dat Nederland nog altijd behoort tot het langste volk ter wereld. Nederlandse jongens rond de 19 jaar zijn volgens het CBS gemiddeld 182,9 cm lang. Wij zijn dus langere mensen gewend. Als een jongen 1.70m is, vinden wij dat klein, terwijl dat in een ander land als lang word beschouwd.

Wij hebben 10 mannelijke celebs op een rijtje gezet, die eigenlijk veel kleiner zijn dan je denkt:

1. Bruno Mars

Je hebt er waarschijnlijk nooit bij stilgestaan: maar Bruno Mars is heel klein. En als we heel klein zeggen, bedoelen we ook echt héél erg klein. Mr. Mars is 1.65m. Dat maakt hem ook de kleinste van het rijtje, met nog iemand… maar daar kom je zo wel achter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bruno Mars (@brunomars)

2. Tom Cruise

Grappig hoe de televisie een vertekend beeld kan geven. Want hoewel Tom Cruise in films er redelijk lang uitziet, is de acteur maar liefst 1.70m lang. Of klein, het is maar hoe je het zelf invult.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

3. Daniel Radcliffe

Hello, Harry Potter? De acteur kennen we sinds zijn (maar ook onze) kindertijd. Hij was toen al erg klein, wat logisch is. Toen Daniel met de saga begon, was hij pas 12 jaar oud. Maar zo groot is hij in de loop van de jaren ook niet geworden, want de Daniel is net als Bruno Mars, 1.65m.

4. Zac Efron

We kunnen met onze ogen niet van hem afblijven: Zac Efron. Niet gek, we hebben sinds High School Musical een crush op deze hunk. En ja, hoewel hij eruitziet als een hunk — met zijn gespierde lichaam — is het echt geen lange man. Zac is namelijk maar liefst 1.73m.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

5. Zayn Malik

Als je Zayn Malik en Gigi Hadid in de tijd dat ze nog samen waren volgde, dan wist je al wel dat Gigi een stukje langer is dan Zayn. Geen gigantisch verschil, want het model is maar liefst 1.79m –  wat in Nederland niet als groot wordt gezien. Maarre, Zayn is nog kleiner. De zanger is namelijk 1.70m.

6. Lil Wayne

De naam zegt het al: Lil Wayne. En hij bedoelt het ook letterlijk, want de rapper is maar 1.67m lang. Lang, lang… klein! Of in dit geval ‘Lil’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lil Wayne (@liltunechi)

7. Kanye West

Hoewel je zou denken dat ook Kanye West (aka Ye) wel groter is dan de gemiddelde man, valt dat reuze mee. Kanye is 1.72m. Net zo lang als de gemiddelde Nederlandse vrouw. Hm.

8. Nathan Kress

De welbekende cameraman van iCarly is ook niet heel veel langer geworden dan toen we hem voor het eerst ontmoetten. Nathan Kress is namelijk lekker klein gebleven en is 1.69m.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathan Kress (@nathankress)

9. Eminem

Ook Eminem is een short king. De rapper king. Klein maar fijn, want Eminem is 1.73m.

10. Harrie Snijders

We eindigen met een Nederlandse ‘celeb’. Harrie Snijders, Harrie de dekhengst, Harrie van het kamp… het is maar hoe je ‘m wil noemen. Hij doet wel leuk en groot, maar wat weinig mensen weten is dat de realityster helemaal niet zo lang is. De lengte is nergens te vinden. Maarre, we kunnen je garanderen dat hij niet heel veel langer is dan 1.80m.