Voor alle fans van de razend populaire serie Game of Thrones hebben we even een klein leuk nieuwetje. Na heel, heel lang wachten kunnen we dan eindelijk een blik werpen op nieuw beeldmateriaal uit het achtste seizoen van Game of Thrones.

game of thrones s8

Wat zien we?

HBO heeft namelijk een Sneak Peak compilatie van hun meest populaire series online geknald en niemand minder dan Daenerys en Sansa zien we in deze seconden. Zij krijgen dus de eer voor de eerste beelden. In het filmpje zie je ook “spoilers” uit Watchmen, Euphoria, BigLittleLies en meer voor 2019.

Daenerys Targaryen en Sansa Stark zijn met Cersei Lannister de machtigste vrouwen in HBO’s meesterwerk. De twee komen eindelijk oog in oog te staan. Het is wellicht kort, maar krachtig en het geeft een hoop reden tot speculatie. We dachten namelijk door een eerder filmpje wat online kwam dat Winterfell moest buigen voor de Nightking. Gezien de nieuwe beelden zouden we zomaar eens ongelijk kunnen krijgen, omdat de Mother of Dragons schijnbaar eerder in Winterfell arriveert.

Maar goed, het zou nog steeds fout kunnen gaan. Zullen ze met zijn alle de Night King kunnen tegen houden? We zullen nog even een paar maandjes moeten wachten voor dat antwoord.


Weten wanneer Game of Thrones ook alweer uitgezonden gaat worden?