Het is altijd leuk wanneer jij je man verrast met een nieuw lingeriesetje – en al helemaal als hij daar woest opgewonden van wordt. Uiteindelijk maakt het niet héél veel uit wat voor kleur je draagt, maar de meeste mannen hebben stiekem toch een voorkeur. Wij onthullen welke kleur lingerie mannen het mooist vinden.

Deze kleur lingerie vinden mannen het mooist
Bron: Pexels

Kleuren

Dat kleuren niet alleen mooi zijn om naar te kijken is onder velen wel bekend. Kleuren kunnen namelijk ook een effect hebben op je gemoedstoestand en daardoor ook je gedrag. Het is daarom ook niet gek dat mannen een bepaalde voorkeur hebben voor de kleuren van onze lingerie. Er zijn namelijk kleuren die zorgen voor rust maar ook kleuren die juist zorgen voor lust. En tijdens sexy time, is dat natuurlijk wat je wil.

Zwart is altijd goed

Een kleur lingerie die iedereen wel in de kast heeft liggen. Zwart roept sensualiteit op, als je lingeriesetje ook nog kant heeft, dan heb je bingo. Voor je het weet trekt je vriend je helemaal uit elkaar, helemaal wanneer je je pikante outfit afmaakt met een fishnet panty. Moet-ie wel voorzichtig doen…

Geen zin in zwart? Go red!

Het zou je waarschijnlijk niet verbazen, maar de meeste mannen lijken een voorkeur te hebben voor rode lingerie. De kleur rood roept gevoelens van lust op, waardoor ze snel opgewonden raken. Rood maakt ook op elke huidskleur een prachtig contrast, iets wat mannen vaak ook erg aantrekkelijk vinden. Ja, lekker standaard, maar een rood lingeriesetje werkt altijd!

Zo wit als een melkfles

Je verwacht het misschien niet, maar wit is een geliefde kleur bij mannen. Hierbij ook, een leuk kanten detail doet wonderen. Wit is niet alleen sensueel, maar zorgt ook voor een krachtige en klassieke uitstraling. En tja, daar worden mannen nu eenmaal behoorlijk wild van.