Yolanthe Cabau staat bekend als een van de mooiste vrouwen van Nederland. Als model en actrice straalt Yolanthe keer op keer met haar prachtige uitstraling. Wat veel mensen niet wisten, is dat Yolanthe uit een gezin komt met dertien broers en zussen. Yolanthe deelde gister met haar volgers dat een van haar broers jarig is. En guys hij is ontzettend knap.

Bron: @yolanthecabau

Prince charming

Yolanthe Cabau is geboren en getogen op het party island Ibiza. In totaal heeft ze twaalf broers en zussen waarvan vijf halfbroers en -zussen zijn, uit het tweede huwelijk van haar vader. Hoe oud haar broer is geworden, deelt Yolante niet. Maar uit een oud artikel konden wij achterhalen dat hij zesendertig is geworden.

Het wordt nog mooier, de handsome broer van Yolanthe woont gewoon hier in Nederland. Xavier heeft zijn eigen auto-verzorging bedrijf en is een echte auto liefhebber. Zelfs tijdens het polijsten van vliegtuigen ziet Xavier er op zijn best uit.

Bron:@xaprecisiondetailing

Familie issues

Yolanthe vertelt in een interview van een paar jaar geleden, dat ze met al haar broers en zussen een speciale band heeft. Tijdens het huwelijk van Yolanthe en Wesley was Xavier degene die haar mocht weggeven aan Wesley. Het is te zien dat de familie van Yolanthe bestaat uit alleen maar knappe mannen. De goede genen zitten overduidelijk in de familie!

Bron: @xavier_cabau_van_kasbergen