Met zijn steengoede humor, lieve karakter en knappe looks wist Joris het hart van Sylvia Geersen te veroveren. Maar wist je dat er van de knappe Joris nog drie lookalikes rondlopen? Wij vonden een kiekje van de broers van Joris en stellen ze aan je voor.

joris bachelorette vroeger
Bron: Videoland

Joris en Sylvia

We kunnen er niet meer omheen: Joris en Sylvia zijn madly in love. De twee vertellen in ieder interview hoe gek ze op elkaar zijn en verschijnen alleen nog maar glunderend voor de camera. Ook op Instagram is Sylvia niet te stoppen, ze deelt bijna dagelijks kiekjes van zichzelf en Joris omdat ze ein-de-lijk samen op pad kunnen.

Zo spotten we op Instagram dat de twee gisteren samen naar een festival gingen om hun eerste Koninsdag samen te vieren. En na maandenlang geheimhouden dat je gek op elkaar bent, snappen wij héél goed dat je de liefde nu van de daken wil schreeuwen.

Drie knappe broers

Tijdens De Bachelorette hebben we Joris al eens horen zeggen dat hij drie broers heeft. Wij vroegen ons daarom af: hoe zien deze drie broers er dan eigenlijk uit? Na flink wat scrollen op de Instagram-feed vonden we een kiekje van het viertal. En we kunnen maar één ding zeggen: good genes run in the family. 

“4 brothers, The Daltons”, schrijft Joris bij een kiekje van zijn vier broers. Op de foto zien we de mannen in hetzelfde pak op een bruiloft. En dat ziet er allesbehalve verkeerd uit.

Veel complimenten

Het kiekje van de vier broers is niet alleen ons opgevallen. Fans van het programma reageren laaiend enthousiast onder de post van Joris. “Omg!!! Er zijn 4 van!!*!&@*@(!!¥!”, laat een volger weten. “Prachtig”, “De bazen” en “Familie<3”, laten andere volgers weten.