Ja sorry, wellicht is onze titel een beetje misleidend want waar we het eigenlijk over willen hebben zijn de leukste plekken in onze hoofdstad om het WK te kijken. Gelukkig doen er genoeg knappe boys mee, alleen is redactie favoriet Rurik en zijn team uitgeschakeld maar soit. Gelukkig hebben we nog voldoende andere teams die mee doen met veel knappe koppen. Afijn, weten wat de gezelligste plekken zijn om voetbal te kijken?

knappe mannen WK FEM FEM

De Foodballen

Nederland doet dan misschien niet mee maar toch heeft de Foodhallen besloten om een WK-feestje te organiseren. Met al je vrienden de wedstrijden volgen op een grote scherm, buckets bier erbij (of gin van de gin tonic bar) en porties bitterballen. Tot 15 juli is de Foodhallen getransformeert naar de Foodballen en je kan zelfs mee doen aan een WK Foodballen Pubquiz met een zéér aanlokkelijke hoofdprijs. Meld je hier aan om mee te doen.

Locatie: Bellamyplein 51

Sta niet BAUTenspel dit WK

In de bar van BAUT in de Spaarndammerbuurt worden alle wedstrijden uitgezonden dus zoek je een plek waar je én alle wedstrijden kan volgen maar ook nog eens lekker kan eten en drinken (maiskip met truffel bijvoorbeeld of een overheerlijke kreeftensoep) then this is the place to be.

Locatie: Spaarndammerstraat 460

Alle (strand)ballen verzamelen

Geen tijd om richting het strand te gaan maar wil je dolgraag met je voeten in het zand wedstrijden volgen? Ga richting Strandzuid. Hier kan je de knappe voetballers aan het water op een groot televisiescherm bewonderen met eventueel ook nog een lekker koud biertje erbij.

Locatie: Europaplein 22

Geen zin om voetbal te kijken maar wil je juist lekker lang genieten van de zon? Dit zijn de terrassen in Amsterdam met extra lang zon.