Het is vandaag vrijgezellendag: voor sommige mensen een blessing en voor andere mensen is het een minder leuke dag. In het teken van single life, hebben wij de vijf knapste vrijgezellen Nederlandse mannen voor je op een rijtje gezet. Zodat je nog wel van een leuk uitzicht kunt genieten.

Knappe Nederlandse mannen vrijgezel single
Bron: daquo_

1. De broertjes Hofman

De achternaam ‘Hofman’ komt je vast bekend voor. Misschien door Tim Hofman – de oudste van de drie – die de broers ‘overschaduwt’ met zijn succes. (Luisteraars van de podcast snappen dit wel). Maar Sam en Rijk zijn niet zomaar ‘de broertjes van’. Want met hun BROERS-podcast weten ze 1,8 miljoen luisteraars te entertainen. De twee levensgenieters vertellen wekelijks hun wildste verhalen over feestjes, vrouwen en de meest gekke afterparty’s.

Hoewel de twee wekelijks hun wildste en stiekem ook wel smerigste verhalen vertellen, vallen we allemaal als een blok voor de twee broers. Goed nieuws voor alle brunettes: de broertjes vertellen in hun podcast vooral op dames met donkere lokken te vallen. Hint!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman)

2. Memphis Depay

Mephis kan zeker een balletje trappen maar de roos heeft hij nog niet geraakt. We hebben al heel lang geen dame meer aan de arm van de voetballer gezien en we vragen ons af of hij nog steeds single is. Zou hij al zijn energie nodig hebben om zich volledig op zijn carrière te focussen of houd hij zijn liefdesleven liever buiten de spotlights?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memphis Depay (@memphisdepay)

3. Francesco Maria D’Aquino

Herkenbaar gezichtje hé? Francesco Maria D’Aquino (je raadt het al) is een Italiaans topmodel. Je kan hem herkennen door zijn deelname aan Love Island. Helaas heeft hij daar geen liefde kunnen vinden, en zo ver wij weten is hij nog steeds single. Wie wil nou geen Italiaanse man naast zich hebben? Like, kan hij ook pasta en pizza maken?

4. Rick van den Bosch

Een knappe zweefteef? Grapje natuurlijk, maar dan is Rick van den Bosch misschien wel wat voor jou. Deze knapperd vind het fijn om naast zijn werk nog te kunnen ontspannen door dagelijks yoga te doen. Dat zijn lichaam helemaal in shape is, is dan ook geen verrassing. Rick kun je herkennen door zijn deelname aan Prince Charming en o wat een verassing, ook daar is het niet helemaal gegaan zoals hij gehoopt dat. Rick is namelijk nu nog single, maar misschien niet voor zo lang meer, gezien hij hot stuff is.

View this post on Instagram

 

A post shared by Rick (@ricky_bosch)

5. Gregory van der Wiel

Naja, deze foto zegt toch eigenlijk al genoeg. We vinden het ge-wel-dig wanneer een man met kinderen om kan gaan. En ja, de ex van Rose Bertram, Gregory van der Wiel is dus niet alleen een leuke vader, maar ook een hele leuke verschijning op het voetbalveld.