Dat Jude Law een stuk is wisten we allemaal al, maar dat hij een mega knappe zoon heeft is nieuw voor ons! Naast acteren heeft Jude kennelijk ook talent voor het maken van kinderen. Want wowie, wat is zijn zoontje Rafferty onwijs heet! Excuseer ons terwijl we wegsmelten op de redactie. *drool*


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Raff Law (@rafflaw)

Familie Law

Jude Law heeft kinderen: véél kinderen. Met zijn eerste vrouw Sadie Frost kreeg hij 3 kinderen. Daarna was hij samen met zijn tegenspeelster Sienna Miller met wie het af- en aanging. Ondertussen kreeg hij ook nog een kleine van een Amerikaans model, kortom, we houden het niet meer bij! Inmiddels staat de teller op 6 maar wij zijn vooral geïnteresseerd in Jude’s oudste zoon Rafferty.

Rafferty Law

Rafferty (wij mogen al Raff zeggen) is de oudste zoon van Jude Law. Raff is nog maar 24 lentes jong (aaah!) maar lijkt al sprekend op zijn vader. Om looks geeft Rafferty echter niets, hij heeft liever dat mensen hem herinneren voor zijn harde werken. Dit liet hij weten aan Wonderland Magazine. Volgens ons maakt dit hem alleen maar nóg aantrekkelijker: hoe is dit mogelijk? Wij houden namelijk van een man met ambitie.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Raff Law (@rafflaw)


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Raff Law (@rafflaw)

En hard werken doet hij als geen ander: hij treedt in de voetsporen van zijn vader en is acteur geworden. Raff gaat de hoofdrol spelen in de film Twist die dit jaar uit zal komen. Hij speelt het personage Oliver in de film en zijn tegenspeelster is niemand minder dan Rita Ora. Dat is niet mis!

Outer Stella Overdrive

Als dat nog niet genoeg was speelt deze man ook nog in een band. Zijn eigen band wel te verstaan: een geboren performer dus. Goed nieuws voor de fangirls: Raff’s band Outer Stella Overdrive heeft zijn eigen merch die te bestellen is via de website van de band. Even snel checken dus!

Lees ook: Dit is Nori: het té schattige dochtertje van Ronnie Flex