Frans Bauer kan niet alleen zingen! Hij kan ook heel goed kindjes maken. In 2003 keken we naar De Bauers, het realityprogramma over Frans en zijn gezin. Toen waren de jochies nog erg klein! Ondertussen zijn we aantallen jaren verder, en zijn de jongens goed opgedroogd. Wij vinden vooral Frans Bauer Junior een plaatje.

Christiaan Bauer

Christiaan is met zijn 20-jarige leeftijd de oudste van de vier. Hij lijkt als twee druppels water op zijn vader en gaat dezelfde kant op met zijn carrière. Christiaan is geen groot zangtalent, maar is vooral druk bezig met het bekend worden op TikTok. Hier heeft hij maar liefst 20K volgers. Gelukkig zien we in zijn filmpjes vader Frans vaak verschijnen. De oudste studeert nu bedrijfskunde in Rotterdam en in zijn vrije tijd staat hij op het hockeyveld in Breda. Een echte kakker dus. Al hebben wij uit betrouwbare bron vernomen, dat hij toch niet meer zo fanatiek is als eerst. Zou hij te druk zijn met het studentenleven of zijn lover Kim?

Jan Bauer

Jan is de tweede zoon van Frans en Mariska Bauer. Deze beste man is dit jaar geslaagd voor zijn VWO diploma. Lekker bezig Jan! Wat hij op dit moment studeert, dat weten we niet precies. Als we zijn Instagram bestuderen, zien we dat hij veel tijd doorbrengt met zijn vriendin Berenice. De twee maken regelmatig een uitstapje, of gaan gezellig een hapje eten. Bij Jan gaat liefde dus zeker door de maag!


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Jan Bauer (@janbauer_)

Frans Bauer Junior

Sorry andere zoons, maar Frans is toch echt wel de knapste van het stel als je het ons vraagt! In de verte heeft hij iets weg van het personage Marcus uit Ginny & Georgia. Of hij net zo mysterieus is, weten we natuurlijk niet… Frans Junior is ook nog eens sportief. Deze knapperd houdt van skiën, voetballen en haalde onlangs zijn scooter rijbewijs. En dan nu eigenlijk het beste nieuws: deze man is nog single. Dus voor de jongere lezeressen, slide in Frans Junior zijn DM’s!

Lucas Bauer

Last but not least: Lucas Bauer. De jongste van het stel is inmiddels al 12 jaar oud. Helaas kwamen we vrij weinig over deze jongeman te weten, hij heeft namelijk nog geen Instagram en was niet geboren in de tijd van het programma De Bauers.

Lees ook: Dit is de de knappe stiefzoon van Chantal Janzen!