Aanstaande zondag gaat het WK voetbal van start, wat betekent dat voetbalfanaten niet weg te slepen zijn van de televisie. Heb jij er helemaal niks mee maar je lover wel? Wij hebben elf redenen onder elkaar gezet waardoor jij geen enkele wedstrijd wil gaan missen.

Bron: @raphaelvarane

1. Pablo Gavi

Ons favoriet: Pablo Gavi. Oftwel ‘Gavi’. Misschien een beetje jong voor sommige lezers, want Gavi is pas 18 jaar oud. De Spaanse voetballer kan je komende tijd spotten als middenvelder, maar je zal ‘m niet kunnen missen door zijn prachtige uitstraling. Enne, hij zal vast opvallen in het veld want Gavi is niet alleen knap, hij staat ook bekend als een van de beste jongste spelers ter wereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GAVI (@pablogavi)

2. Achraf Hakimi

Deze moroccan dream is een plaatje om naar te kijken. Je zal ook zeker weten al zijn wedstrijden willen kijken, want het is een heel leuk uitzicht om naar te kijken. In 2021 tekende hij een vijfjarig contract bij Paris Saint-Germain, dat hem voor circa €60 miljoen overnam van Internazionale. Waar je hem kan spotten? Zoek nummer 2!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Achraf Hakimi (@achrafhakimi)

3. Cristiano Ronaldo

Wie kent hem niet? Zelf jij — die niks met voetbal heeft, weet wie Ronaldo is. De Portugese voetballers wordt beschouwd als een van de beste spelers aller tijden. Dus eh, hij ziet er niet alleen leuk, hij is ook nog eens super goed in wat hij doet.

4. Marco Asensio

Marco Asensio Willemsen is een Spaanse profvoetballer die als aanvaller speelt. Je hebt het goed gelezen: Willemsen. De moeder van Marco schijnt Nederlands te zijn, waardoor hij vaker dan je denkt te spotten is in ons kikkerlandje. Hij debuteerde in 2016 in het Spaanse voetbalelftal waardoor we hem komende periode vaak zat in het veld zullen zien.

5. Raphael Varane

We hebben even voor de afwisseling een item speciaal uit Frankrijk: Raphael Varane. De voetballer kan je spotten als centrale verdediger en we moeten eerlijk zijn… deze hunk kun je écht niet missen. Check even het filmpje… it’s getting hot in here!

6. Trent Alexander-Arnold

Trent John Alexander-Arnold (een hele mond vol) is een Engelse voetballer die als middenvelder en als rechtsback kan spelen. Met zijn extreem schattige lokken zie je hem voetballen en rennen als een speer.

7. Mathias Zanka Jatta Jørgensen

Mathias Jattah-Njie Jørgensen (weer een hele mond vol) is een Deense betaalde voetballer van Gambiaanse afkomst. Daar heeft hij dus zijn mooie looks vandaan! De verdediger zal je op het veld zien rennen tijdens de Deense WK wedstrijden. Hij is absoluut niet te missen!

8. Marcus Rashford

Deze knappe voetballer maakte in 2016 zijn debuut in het Engelse voetbalelftal, waardoor we hem ook dit jaar op het veld zullen zien. De 25-jarige Rashford heeft niet alleen een mooi koppie, hij doet ook wat goeds met die miljoenen in zijn zak. Hij heeft een campagne opgebouwd tegen kinderarmoede. Cute!

9. Marcos Llorente

De 27-jarige Marcos Llorente (je leest het al, een Spanjaard), is een absolute hottie om naar te kijken. Onze hoofden zullen ook absoluut draaien wanneer hij achter die bal zal rennen. Helaas zal hij niet achter één van ons rennen, want Marcos heeft al een hele leuke vriendin. Maarre, kijken mag altijd!

10. Kevin Trapp

Effe wat anders: we gaan naar onze buren. Niet België maar Duitsland! En deze keer hebben we geen aanvaller, middenvelder or like wathever… deze keer hebben we een doelman! Meestal houden wij niet zo van Duitsers, maar voor Kevin maken wij écht wel een uitzondering. Hottie!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Trapp (@kevintrapp)

11. Mason Mount

Als laatste hebben we Mason Mount (aka Money Mase), een Engelse middenvelder. Iedereen noemt hem Money Mase omdat hij wellicht diegene is die het beste op het veld presteert. Maar dat moeten wij nog maar eens zien, even kijken of hij echt zo goed kan voetballen of dat hij alleen een leuk koppie heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mason Mount (@masonmount)