Je staat misschien niet te springen bij het idee dat je ruim twee uur moet kijken naar auto’s die alleen wat rondjes rijden. Dat begrijpen wij als geen ander, maar we kwamen er wel achter dat je niet alleen voor de race hoeft te kijken. Oké, we geven toe… Je ziet tussendoor weinig van ze, maar op het moment dat ze de auto uitstappen na de race kun je wel je ogen uitkijken! Dit zijn de drie knapste formule 1 coureurs op dit moment.

Lewis Hamilton

Hamilton staat met stip bovenaan het lijstje van de knapste formule 1 coureurs op dit moment. Daar kunnen wij niet omheen. Deze 36-jarige coureur debuteerde in 2007 al en is sinds dien al 7 keer als wereldkampioen geworden! Wow! Hij is op dit moment onderdeel van het team Mercedes en strijdt ook dit jaar weer voor het wereldkampioenschap. Hij komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en is beste vrienden met zijn te schattige hondje Roscoe.

Charles LeClerc

Deze Monegaskische man staat uiteraard ook op onze lijst van knapste formule 1 coureurs. Je kunt niet om hem heen! Hij maakte zijn formule 1 debuut in 2018 bij het team Sauber, maar rijdt al vanaf 2019 voor Ferrari. Hij is met zijn 23 jaar een van de jongste coureurs in de formule 1 op dit moment en wat zijn we onder de indruk van zijn looks! En er is meer goed nieuws… Zijn broertje Arthur LeClerc is coureur in de formule 3 en is er ook zeker eentje om in gedachte te houden 😉


Pierre Gasly

Gasly staat tot slot ook nog op de lijst van de knapste formule 1 coureurs op dit moment. Deze Franse man van 25 heeft ons hartje helemaal gestolen. Hij is onderdeel van team Alpha Tauri en weet zeker wel hoe hij een auto moet besturen. Wij zouden wel een romantisch ritje willen maken met Pierre!


Lees ook: Dit is de knappe vriendin van F1-coureur Max Verstappen