Hoewel we genieten van de foto’s van vriendinnen en vrouwelijke influencers, mogen er af en toe ook bést wat mooie mannen op ons beeldscherm verschijnen. Cause well… hello? We zijn gek op knappe mannen! Wij hebben de 10 knapste Nederlandse influencers op een rijtje gezet.

Bron: @wouterpeelen1

1. Thomas Nelissen

Naja, deze hottie kon uiteraard niet ontbreken. Thomas heeft niet alleen maar amazing foto’s, een leuk koppie en een bombass lichaam, maar zijn stijl is ook super tof!

2. Rien Welsink

Rien Welsink is met die lange lokken, Tarzan himself. Deze knappe man kan je herkennen als de vriend van model Vivian Hoorn. Dus helaas, hij is al bezet! Maar kijken mag altijd, toch Vivian?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rien Welsink (@rienwelsink)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rien Welsink (@rienwelsink)

3. Rijk en Sam Hofman

De achternaam ‘Hofman’ komt je vast bekend voor. Misschien door Tim Hofman — de oudste van de drie — die de broers ‘overschaduwt’ met zijn succes. (Luisteraars van de podcast snappen dit wel). Maar Sam en Rijk zijn niet zomaar ‘de broertjes van’. Met hun BROERS-podcast weten ze 1,8 miljoen luisteraars te entertainen. Naast het feit dat ze supergrappig zijn, hebben ze ook de looks. Sam heeft niet voor niets met Holland’s Next Top Model meegedaan en Rijk is met de mooiste meiden samen geweest. Toeval? We denken van niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rijk Hofman (@rijkhofman)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sam Hofman (@samhofman)

4. Montell van Leijen

En om in de Holland’s Next Top Model vibe te blijven, kunnen we Montell uiteraard niet vergeten. Misschien valt hij eerder onder de modellen-categorie, maar op Instagram gaat hij ook erg lekker. Zijn unieke uitstraling heeft iets waardoor we allemaal voor hem zouden kunnen vallen. Ja, en die scherpe kaaklijn, amazing!

5. Denzel Slager

De partner van Famke Louise, een hunk. De zangeres heeft een hoop geluk, want als je op de cover van de Men’s Health komt te staan moet je je natuurlijk rot trainen, en dat kun je zeker zien. Denzel bestaat uit één en al abs.

6. Wouter Peelen

Again, een knappe vriend van een vrouwelijke influencer. Wouter Peelen is namelijk de verloofde van Elise Boers. Ja, ook bezet dus. Maar nogmaals, kijken mag! En we vinden het zeker niet erg wanneer deze knappe verschijning op onze tijdlijn verschijnt. Want eerlijk is eerlijk, het is een leuke hunk!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Boers (@eliseboers)

7. Tjardo Vollema

Tjardo heeft vorig jaar de titel van ‘De Mooiste Man van Nederland 2021’ gekregen, en nou ja, we kunnen écht wel instemmen dat het een knappe man is. Een beetje een lookalike van  Wesley Hoedt, een van de knapste Nederlandse voetballers van Nederland, niet waar?

8. Lentini Eersteling

Helaas is het geen actieve Instagrammer, maar dit knappe koppie willen we zeker vaker zien. Zijn knappe genes heeft-ie niet helemaal zelf gehouden, want ook zijn kids zijn prach-tig. Take a look op zijn Instagram!

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@lentini_eersteling)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@lentini_eersteling)

9. Sem van Dijk

Sem van Dijk, zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé, is zeker goed opgedroogd. En de looks heeft-ie zeker te danken aan zijn knappe ouders. Maar helaas voor de jonge lezers, want ook Sem is bezet. De prachtige Charissa heeft deze hottie aan de haak geslagen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sem Van Dijk (@semvandijk2.0)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sem Van Dijk (@semvandijk2.0)

10. Martin Foru

Martin Foru was eerder een bombshell bij Love Island en dat weten we nog als de dag van gister. Gevaarlijk is hij ook, want deze knappe man is pro boxer. Bang om alleen over straat te lopen? Dan is een Martin heel fijn om naast je te hebben.