Heb jij toevallig een vriend of broer die alles behalve camera shy is, een volle bos rood haar heeft en het heerlijk zou vinden om in de huizen van duizenden vrouwen (en mannen) te hangen? Dan hebben wij het perfecte schnabbel voor jullie. Voor een kalender shoot van RED HOT zijn ze namelijk nog opzoek naar sexy ginger vrijwilligers.

Redheaded mannen

Voor het zevende jaar op rij zijn fotograaf Thomas Knights en art director Elliott James Frieze opzoek naar de knapste redheads voor een kalender en ze zijn nog opzoek naar een aantal mannen. De shoot gaat plaatsvinden op Ibiza in speedo’s dus is een sixpack het liefst wel gewenst. Elk jaar hebben ze een ander thema en alhoewel het nog niet bekend is wat het dit jaar zal zijn, is het wel alvast fijn om te weten dat alle opbrengsten naar het goede doel gaan. Voor de kalender van 2020 gaan de opbrengsten naar het Terence Higgens Trust Foundation wat zich inzet voor mensen die lijden aan HIV.


View this post on Instagram

Boys will be boys #redhot #redhoteuropeanboys Our Kickstarter is live ⬆️ link in bio ⬆️

A post shared by RED HOT (@redhot100) on

Aanmelden

In totaal hebben ze dus 12 roodharige mannen nodig. Ze hebben er al zes, dus maakt jouw vriend of broer absoluut nog een kans om mee te doen. De shoot zal begin juni plaatsvinden op Ibiza en aanmelden is makkelijk. Via het Instagram account van de organisatie kan jij ervoor zorgen dat de sexy redhead in jouw leven mee doet.

En over gingers gesproken, uit onderzoek blijkt dat mensen met rood haar er langer jong uitzien. Het gebruik van anti-rimpelcrème kunnen ze dus lekker lang uitstellen.