Knappe mannen: daar kijken we sowieso al graag naar, maar wanneer ze ook nog eens vader zijn, maakt dat hen nog stukken mooier. Daarom hebben wij een lijstje voor je gemaakt met de 10 knapste daddies van ons kikkerlandje. Geniet ervan!

Knappe Nederlandse vaders
Bron: @arieboomsmainstagram

10. Douwe Bob

We konden het lijstje natuurlijk niet maken zonder de upper daddy eraan toe te voegen: Douwe Bob. Want eh… hoeveel kinderen heeft deze man ook alweer? Kunnen we ze wel op één hand tellen? Je moet er maar net op vallen, maar het is obviously een mooie man.

9. Sunnery James

Sunnery James kennen we allemaal als dé vriend van topmodel Doutzen Kroes. Hoewel Sunnery ook een prachtige dame aan de haak heeft geslagen, heeft Doutzen het ook lekker voor mekaar. Het liefdeskoppel heeft samen twee te snoezige kinderen, dochtertje Mylenna Mae Gorré en zoontje Phyllon Joy Gorré.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUNNERY JAMES (@sunneryjames)

8. Diego González-Clark

Diego Gonzáles-Clark: wat een naam. Wellicht ken je hem wel en misschien ook niet. Diego was dit jaar de enige échte Prince Charming. Diego adopteerde zijn zoontje Sem in 2021, na een lange adoptieprocedure. Die procedure ging hij door met zijn toenmalige partner, met wie hij Sem zou adopteren. Maar na de adoptie ging de relatie uit – dat Diego opeens alleenstaand ouder was, viel hem even best zwaar.

Gelukkig heeft hij tijdens zijn Prince Charming-avontuur iemand ontmoet, zodat hij het niet meer alleen hoeft te doen.

7. Gregory van der Wiel

Naja, deze foto zegt toch eigenlijk al genoeg? Dit is toch té cute? En ja, de ex van Rose Bertram, Gregory van der Wiel is dus niet alleen een topper op het voetbalveld, maar is ook een fantastische knappe vader. Oelala!

6. Joshua Nolet

Joshua Nolet: deze heerlijke blonde hunk oogt stoer, maar heeft een klein hartje. Het is een super lieve én knappe papa. Enne, hij zal waarschijnlijk ook nog eens heerlijke slaapliedjes zingen voor het kindje. Joshua is namelijk bekend van Chef’s Special.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joshua (@joshnolet)

5. Jim Bakkum

Ook een hele knappe papa, is Jim Bakkum. Hij staat bekend om zijn heerlijke looks en lieve persoonlijkheid. En dat blijkt, want samen met zijn vrouw Bettina heeft hij drie cuties: Molly, Lux en Posy. Jim is al jaren gelukkig met zijn vrouw Bettina en lijkt de ideale vader te zijn. Schattig!

4. Arie Boomsma

Er is geen top tien waar Arie Boomsma niet in voorkomt, en daar geloven we heilig in. Voor zijn 50-jarige leeftijd ziet deze papa er a-ma-zing uit. Het is niet alleen een hottie, maar het lijkt ook nog eens een supervader te zijn. Samen met zijn vrouw Romy heeft hij drie hele lieve kids: Zoontje Mozes en dochtertjes Bobby en Juniper. Zo cute!

3. Rico Verhoeven

Onze top drie start natuurlijk met ons boxerkampioen Rico Verhoeven. Hij plaatst regelmatig kiekjes met zijn drie kids, maar sinds een klein jaartje heeft hij een samengesteld gezin, wat betekent dat het huis nog voller is geworden met nog meer kinderen en nog meer vreugde. Enne, wie kan dit beter als Rico?

2. Jan Kooijman

Helaas is Jan Kooijman erg voorzichtig met het posten van zijn kinderen op Instagram, dus konden we daarvan geen foto vinden. Maarre, Jan komt toch wél echt in onze top drie van knapste vaders van Nederland. Heb je hem wel eens gezien? Deze man is inmiddels alweer over de fourty, maar heeft een bizar afgetraind lichaam. Zagen onze vaders er maar zo uit…

1. Wouter Peelen

Als laatste en nummer één, hebben we niemand anders dan Wouter Peelen. Het kan niet, dat je het hier niet met ons eens bent. Er lopen aardig wat knappe mannen rond in Nederland, maar een van de knapste is toch wel deze daddy. Het is dat-ie gelukkig is met zijn kids en partner, maar anders….

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elise Boers (@eliseboers)