Wil jij een eilandleven leiden, maar heb je daar even geen geld voor? Dan is dit misschien iets voor jou en je partner. Een mega rijke familie is namelijk opzoek naar een geschikt koppel om te werken op hun privé-eiland in de Bahama’s en Napels, Florida VS. Daartegenover staat een heerlijke vergoeding van tussen de $100.000 en $120.000 dollar per jaar. Lees hieronder of jij en je partner hiervoor in aanmerking komen. Yass!

@Pexels
@Pexels

Voldoe je aan de eisen?

Het ultra rijke gezin is opzoek naar een ‘ervaren echtpaar die kunnen helpen bij het beheren en verzorgen van hun riante optrekje.’ Het gelukkig echtpaar zal gaan beschikken over volledige werkgelegenheid, inclusief huisvesting, gezondheidszorg, tandheelkundige voordelen en een auto voor werkplichten. Echter eist het gezin wel flexibiliteit en veerkracht, aangezien je geregeld moet reizen tussen Florida en de Bahama’s en indien nodig naar andere locaties over de hele wereld. Hun belangrijkste gezinswoning bevind zich in Napels, Florida en hun tweede huis is dus op het privé-eiland op de zonovergoten Bahama’s.

De klusjes zijn nogal globaal te omvatten namelijk: het grondig schoonmaken van het huishouden, het opmaken van bedden en het schoonmaken van alle badkamers en huisruimtes. Daarnaast ben je als koppel verantwoordelijk voor het wassen, strijken en ervoor zorgen dat alle eigendommen representatief en verzorgd zijn.

Foto's: Pureluxe.nl
Foto’s: Pureluxe.nl

Wonen en werken op de Bahama’s

Qua werktijden wordt er verwacht dat jullie van maandag tot en met vrijdag, van 8.00 tot 17.00 beschikbaar zijn. Hierbij komen dan ook nog incidentele weekenden, die als overwerk worden beschouwd. Deze once in a lifetime mogelijkheid wordt momenteel vermeld door high-end recruiter Polo & Tweed en staat open voor kandidaten met een geldig rijbewijs en een wettelijk bewijs om in de VS aan de slag te gaan.

Om deze rol te vervullen moet je wel voldoen aan een aantal eisen, maar die zijn niet al te gek. Je moet discreet en welgemanierd zijn, ondanks dat de familie vriendelijk en ontspannen is. Daarnaast moet je in staat zijn om de gasten te beheren en front-of-house taken uit te voeren. Ook moet je goed georganiseerd zijn en eerder bij gezinnen hebben gewerkt. Als je denkt naar een paar maandjes klaar te zijn dan heb je het goed mis, want deze functie staat namelijk open voor een langere termijn.

Interesse? Meld je dan aan via deze link!

(Foto’s zijn ter illustratie en omvatten niet het desbetreffende eiland)

Lees ook: Dit wil je: met je vriendinnen overnachten in het kasteel van ‘De Verraders’