Eerder schreven we al over het eerste mogelijke koppel dat mee zou doen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island 2022. Nu kwamen we weer wat nieuwtjes op het spoor. Volgens het roddelkanaal reality.fbi zijn dit de mogelijke koppels.

Antonio en Cleo

Antonio en Cleo waren bij ons al bekend. Roddelkanaal reality.fbi bracht vorige week naar buiten dat ze mogelijk mee zouden doen aan de ultieme relatietest. Daarom houden we dit koppel de aankomende weken goed in de gaten! De opnames zouden namelijk dit weekend al beginnen. Dus, mochten de account plots privé zijn, dan weten wij waarom! Van dit koppel zijn we vrij zeker dat ze meedoen.

eerste-koppel-temptation-island-2022

Nick en Lois

Het tweede koppel die zich gaat wagen aan de ultieme relatietest: Nick en Lois. Beide hebben ze foto’s van hun Instagram verwijderd zodat het niet opvalt dat ze ‘offline’ zijn. Volgens het roddelkanaal zit Lois nog een beetje in de ontkenningsfase: ze plaatst stories op haar Instagram pagina maar verwijdert ze direct weer. Daarom houden we dit koppel ook in de gaten.

Danny en Mandy

Wederom een speculatie, maar toch lijken er een aantal zekerheden. Zo worden Danny en Mandy al gevolgd door een single van afgelopen seizoen: Presley. Ook gaf het stel aan dat ze ‘offline’ zouden zijn vanaf volgende week. Danny neemt een break van Instagram en Mandy gaat op vakantie. Yeah, right.. We hebben begrepen dat dit stel meedoet aan Temptation Island 2022 als koppel, maar eigenlijk niks met elkaar hebben. Wederom een koppel die meedoet voor de fame?

Kevin en Eva

Dit is een gevalletje Niels en Rosanna. Het koppel heeft namelijl al eerder meegedaan, maar heeft toch besloten om wéér mee te doen. Het koppel wordt al langere tijd verdacht van een tweede deelname, en is ook andere koppels aan het toevoegen op Instagram. Gaan we ze zien in het nieuwe seizoen?

koppels-temptation-island-2022

Lees ook: Monica Geuze doet onthulling over nieuwe seizoen van Temptation Island