Je denkt goed voorbereid te zijn. Dikke trui, warme sjaal, regenjas en toch maar alvast een paar handschoentjes. Maar wanneer je buitenkomt voel je de gure wind al tegen je gezicht blazen en ook op kantoor is het nu niet echt een aangename temperatuur. Koukleumen: jullie leven gaat heel snel een stuk beter worden!

warmte-armband-femfem

Nooit meer rillen van de kou

Hoe fijn klinkt dit? De echte koukleumen onder ons (waaronder ikzelf) weten hoe het is om het altijd koud te hebben. Je hebt standaard een dikke sjaal bij je, die je om je heen kunt slaan. Je handen voelen bijna altijd koud aan en het liefst pak je je in met twee truien en de dikste winterjas die je kunt vinden voordat je naar buiten gaat. En waarschijnlijk heb je het trucje om je polsen onder de warme kraan te houden ook al regelmatig toegepast. En door dit trucje kwamen de bedenker van Embre Wave op dit idee.

Een persoonlijke thermostaat

Zelf kunnen regelen hoe warm of hoe koud je het hebt. Het klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het lijkt erop dat dit binnenkort mogelijk is. Deze armband is namelijk gebaseerd op het idee dat je je lichaamstemperatuur kunt regelen door één plek te verwarmen of te verkoelen. Wanneer jij door een plas bent gelopen, zijn waarschijnlijk heel je sokken nat, wat ervoor zorgt dat je het helemaal koud hebt. Volgens de bedenker van Embre Wave, moet het andersom dus ook werken! Met een druk op de knop, verwarmt deze armband, waardoor jij het over je gehele lichaam lekker warm gaat krijgen. Maar ook wanneer jij in een overvolle tram staat en de hitte je even naar je hoofd stijgt, kun jij met een druk op de knop zorgen dat jij het weer wat koeler krijgt. Klinkt als de ideale armband.

warmte-armband-koukleum-femfem

Kickstarter project

Blijkbaar zijn meer mensen enthousiast over dit idee. Op Kickstarter zie je namelijk dat ze het doel van $100.000 allang overstegen hebben en dat terwijl ze nog 17 dagen te gaan hebben. Je kunt deze ideale armbanden nu al bestellen en als je er een wilt hebben, moet je snel zijn. Ze zijn namelijk erg geliefd! Helaas zul je de koudste wintermaanden van dit jaar nog zonder moeten overleven. Wanneer je deze armband nu bestelt, heb je hem in het meest gunstige geval in februari binnen. Maar als we het vanaf dan nooit meer koud hoeven hebben, hebben we er dat zeker voor over.