De Kardashians staan natuurlijk bekend om hun prachtige lichamen en laten het ook maar wat graag zien. Uiteraard gaat dit niet vanzelf! We weten allemaal hoe veel tijd en energie je moet stoppen in het sporten en gezonde eten. Kourtney Kardashian helpt ons daarom graag een handje door te delen wat zij allemaal op een dag eet. Benieuwd? Lees verder en kom erachter wat Kourtney Kardashian eet op een dag!

Alles wat Kourtney Kardashian eet op een dag

Kourtney Kardashian weet als geen ander hoe ze in shape moet blijven. Dat zien we dan ook meteen terug in haar eetgewoontes. Ze zorgt voor goed vullende maaltijden met gezonde ingrediënten.

Ochtend

De oudste Kardashian-zus doet zo’m vijf á zes keer in de week aan sporten. Dit doet ze dan vaak ’s ochtends! Hiervoor eet ze een goed gevulde kom met havermout, fruit en zaden zodat ze een goede basis kan leggen voor de work-out. Daarna gaat ze voor een avocado-pudding. Deze maakt ze van een avocado, een eetlepel suiker, honing naar smaak en 120 milliliter volle melk.

Kourtney Kardashian eet
Bron: Pinterest – A simple Palate

Naast haar ontbijt neemt Kourtney iedere dag een collageen tablet en drinkt een groot glas water met een eetlepel appelcider azijn er doorheen.

Middag

’s Middags kiest ze het liefst voor een goed gevulde salade. Hier doet ze dan van alles en nog wat doorheen, maar slaat nooit de eiwitten over. Ze kiest qua eiwitten het liefst voor zalm of kip en doet uiteindelijk een dressing van balsamico-azijn of gember door de salade heen. Bij voorkeur maakt ze de salade ook nog eens zelf helemaal vers!

Kourtney Kardashian eet
Bron: Pinterest

Later in de middag kiest ze vaak voor gezonde tussendoortjes als groente met hummus, fruit of een handje amandelen. Ook drinkt ze vlak voor het eten weer een groot glas water met een eetlepel appelcider azijn.

Avond

Kourtney Kardashian eet eigenlijk twee dingen het liefst ’s avonds. Het gaat dan om haar verse zelfgemaakte soepen én kalkoenchili. Beide (uiteraard) een lekkere, maar ook zeker gezonde hap. Haar favoriete soepen zijn bijvoorbeeld asperge- en zoete aardappelsoep. Ze maakt dan vaak juist grote porties, zodat ze gaandeweg de week nog wat extra over heeft! Bij een goed diner hoort natuurlijk ook een toetje. Ze eet daarom vaak een matcha-chiazaadpudding na het eten!

Kourtney Kardashian eet
Bron: Pinterest – Foodess

Sidenote

Belangrijk om erbij te vermelden dat het niet altijd verstandig is om een bepaald dieet één op één over te nemen, omdat ieder lichaam andere behoeften heeft. Gebruik het bovenstaande eetdagboek dus ter inspiratie en neem het niet zomaar klakkeloos over!

Lees ook: Alles wat topmodel Doutzen Kroes eet op een dag