Onlangs maakten Kourtney Kardashian en Travis Barker bekend dat ze in verwachting zijn van een kindje. Dit weekend hebben ze het geslacht van het kindje onthult tijdens een gender reveal. Dat deelden ze in een superschattige video via Instagram.

Kourtney Kardashian en Travis Barker
Bron: @kourtneykardash

Kourtney en Travis

Kourtney Kardashian en Travis Barker waren al jaren goede vrienden, maar sinds 2021 zijn de twee een stel. Ze hielden de relatie eerst achter de schermen, maar al snel lieten de twee elkaar zien via hun socialmediakanalen. Op foto’s die we te zien krijgen is het wel vrij duidelijk dat ze smoorverliefd op elkaar zijn. Enne, ze hebben zelfs tattoos gezet die zijn toegewijd naar elkaar.

In oktober 2021 vroeg Travis, Kourtney ten huwelijk. Dat deed hij op het strand, vol met rozen. Natuurlijk heeft Kourtney ‘ja’ gezegd. In mei 2022 was de bruiloft van het koppel. Ze trouwden in Las Vegas en kort daarna stapte ze al snel in het huwelijksbootje, onderweg naar Italië. En een jaar later verwachten ze hun eerste kindje samen.

It’s a…

Onlangs maakte Kourtney, tijdens een concert van Travis, bekend dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje samen. Beiden hebben ze al kinderen uit hun vorige relatie. Kourtney heeft drie kinderen met ex-vriend Scott Disick en Travis heeft twee kinderen met zijn ex-vrouw Shanna Moakler.

Dit weekend hebben de twee het geslacht van het kindje onthult. In de video zien we dat Travis achter zijn drumstel zit en Kourtney bij hem op schoot is gekropen. Terwijl hij drumt, zoenen de twee elkaar in afwachting van de reveal. Vervolgens schiet er blauwe confetti in de lucht. Cute! Op de video is te horen dat iedereen blij is voor het stel, want je hoort het luide gejuich van het publiek op de achtergrond. We wensen Kourtney en Travis heel veel geluk samen!