Het tweede deel van Fuck de Liefde komt 20 mei eindelijk op Netflix en wij kunnen niet wachten. De rol van Thijs Römer (Jim) wordt in het tweede deel overgenomen door Geza Weisz. En ook Kraantje Pappie krijgt een rol in het tweede deel van Fuck de Liefde, en zoent er dan ook op los met Yolanthe Cabau. Achteraf is Kraantje Pappie toch een beetje onzeker over zijn zoen met Yolanthe.

bron: @fuckdeliefde2
bron: @fuckdeliefde2

Kraantje Pappie in Fuck de Liefde

Kraantje Pappie, ook wel Alex van der Zouwen, gaat weer eens een stapje verder en zet een stap in de acteer wereld. In Fuck de Liefde 2 speelt de rapper, Max.

Max is een jongeman die op het eerste gezicht een beetje vreemd overkomt, maar achter zijn uiterlijk schuilt eigenlijk een man met enorm veel diepgang. In de film valt hij voor de charmes van Bo (Yolanthe Cabau), maar Bo zit middenin een huwelijkscrisis met haar man Said (gespeeld door Negativ).

Fuck de Liefde 2

In het tweede deel van Fuck de liefde gaat Lisa (gespeeld door Bo Maerten) terug naar haar thuisland Nederland nadat haar relatie klaar is. Tijdens de begrafenis van de oma van Lisa vertelt Kiki (gespeeld door Nienke Plas) dat ze gaat trouwen. Lekkere timing. Maar voordat Kiki gaat trouwen wil ze met haar besties: Lisa en Angela (gespeeld door Bettina Holwerda) op ‘vrijgezellenvakantie’ naar Ibiza. De vrijgezellenvakantie loopt alleen compleet anders dan de drie dames hadden verwacht. Angela deelt in haar eerste nacht al het bed met Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij eigenlijk echt is. Lisa valt voor de charmes van de té knappe Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat ineens haar ex Jim op Ibiza verschijnt en haar weer de liefde verklaart. Dramaaa. 

Kraantje Pappie en Yolanthe Cabau

Kraantje Pappie valt met zijn acteer debuut meteen met zijn neus in de boter. Hij zoent er namelijk flink op los met de prachtige Yolanthe. “Ach die arme meid,” zegt hij in een interview met RTL Boulevard.

Het komt over alsof hij een beetje onzeker is over het feit dat Yolanthe misschien een beetje werd overvallen met zijn rol in de film als Max, en dat ze dan ook meteen moeten zoenen.

Bekijk hieronder de trailer.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht dat is gedeeld door @kraantjepappie

Lees ook: 5 knappe Nederlandse mannelijke acteurs