Als het gaat om kunst in huis denken mensen vaak aan het wat luxere segment. De een heeft Van Gogh in zijn huis hangen en de ander heeft een echte Mondriaan aan de muur. Maar kunst is niet alleen voor mensen met een boven modaal inkomen, iedereen kan kunst in zijn huis hebben. Ja, zelfs mensen zoals jij en ik. Kunst bestaat namelijk niet alleen maar uit de duurste van de duurste schilderijen, het wordt bedoeld om de zintuigen van mensen te prikkelen. Wij hebben de mooiste kunst verzameld voor in huis, kunst die je zintuigen en je portemonnee laat prikkelen.

Eindeloos luisteren naar de heerlijkste platen

Je hoeft hem niet eens echt te gebruiken, maar een vintage platenspeler staat mooi in ieder huis. Het geeft net een beetje dat jaren ’70 effect en hij is ook nog eens roze! Voor degene die niet zo van roze houden, hij is er ook in veel meer kleuren en verkrijgbaar bij Urban Outfitters.

recordplayerpink1

Foto: Pretty Simple Living

Een overstap van je favoriete boyband naar kunstzinnige posters

Vroeger hing misschien je hele muur vol met posters van jouw favoriete boyband of artiest. Nu ben je er achtergekomen dat je daar net een klein beetje te oud voor bent geworden. Alhoewel posters aan de muur nog steeds super leuk zijn, maar dan op een ander manier. Op een manier waardoor het kunst wordt. Kies jouw favoriete posters of quotes uit en je allermooiste fotolijst en hang het aan de muur.

desino

Foto: Desenio

Een artistiek huis zit in een klein hoekje

Doe eens gek en kies eens voor iets anders dan al je vertrouwde meubels en accessoires. Kies iets wat echt opvalt, iets waar je misschien normaal niet voor zou kiezen. Als je namelijk minimaal één statement meubel in je huis hebt, zal je meteen merken dat je huis artistieker wordt.

statementstoel

Foto: Darling Magazine

In een nieuw jasje

Zoals ik al aangaf wordt er vaak gedacht dat schilderijen en kunst voor de wat rijkere mensen zijn. In deze tijd komen de ‘dure’ schilderijen van vroeger weer terug, maar dan in een nieuw jasje.

schilderij

Foto: Ixxi

Naast dit allen kun je ook altijd een kijkje nemen bij de kringloopwinkel in de buurt, want hier staan vaak de mooiste schatten verborgen. Goedkoop én bijna niemand heeft het.

Wil jij nog meer mooie en unieke dingen in je huis? Deze design wijnkoelkast is een aanwinst voor je woonkamer.