Als wij jou nu de vraag zouden stellen ‘Wat is voor jou nu écht genieten?’ Wat is het allereerste wat in je opkomt? Genieten is namelijk een vaardigheid die we niet in de schoolbanken leren en dat terwijl het juist iets is wat een positief effect heeft op je mentale een fysieke gezondheid. Uiteraard koppelt iedereen iets anders aan de term ‘genieten’ maar die van ons is wel duidelijk, genieten begint bij ons bij de allereerste kop koffie van de dag.

kunst van genieten FEM FEM

Voor velen begint een dag pas écht goed met een verse (goede) kop koffie. Zie het als brandstof voor de rest van je dag; of het nou op een drukke doordeweekse (werk)dag is of gewoon op een luie zondag. We hechten er waarde aan en willen de hoogste kwaliteit om heerlijk van te genieten..

Puur genieten

Bij het koffiemerk L’OR gaat het ook om puur genieten. Het assortiment bestaat uit 19 verrassend rijke smaakvarianten, waardoor er gegarandeerd een smaak tussen zit die een perfecte match is voor jou. Drink jij koffie standaard met melk? Voor elke melk koffie is er een capsule smaakvariant om bijvoorbeeld een overheerlijke Latte Macchiato of Cappuccino te zetten. De koffiecups zijn verder geschikt voor jouw Nespresso®* koffiemachine.

Zoektocht naar de Kunst van écht genieten

Het koffiemerk L’OR is samen met top hockeyspeelster en hun ambassadrice Ellen Hoog de Kunst van Genieten gaan onderzoeken. Om te beginnen is ze langs gegaan bij Co van Co With the Flow. Co is stewardess en legt haar leven vast op haar eigen YouTube kanaal. Reizen is altijd een passie van haar geweest waar ze uiteindelijk ook haar werk van heeft kunnen maken, en dit laat ze al te graag zien aan haar volgers. Maar hoe gaat zij eigenlijk om met jetlags? En hoe ziet haar leven eruit wanneer ze een keer thuis is en niet op reis? En laten we vooral niet vergeten: waar kan ze nou écht van genieten? Dit alles bespreekt ze met Ellen met uiteraard, een heerlijk kopje L’OR koffie. Bekijk hier de eerste aflevering.

*Merk van een derde partij, niet verbonden met JACOBS DOUWE EGBERTS. Zie lijst van geschikte machines op lorespresso.com.