Als het aankomt op bleached brows, is het een haat-liefde relatie. De één vindt het prachtig en de ander vindt het maar niks. Na vele andere beroemdheden, gaat eindelijk Kylie Jenner voor deze look. En wij zijn obsessed!

bleached brows
Bron: @kyliejenner

Bleached brows

Bleached brows zijn een gewaagde look. Je moet het echt durven, want je weet niet van tevoren of het goed zal staan of niet. Gelukkig zijn er meerdere trucjes om deze look te proberen, zonder dat je je wenkbrauwen hoeft te verven. Maar het ziet er dan niet zo clean uit, als wanneer je het echt gaat verven. Na vele andere celebrities gaat dan eindelijk Kylie Jenner ook voor deze look. Het is speciaal voor een shoot voor Jean Paul Gaultier. Onlangs werd aangekondigd dat Kylie het nieuwe gezicht is van het merk. Ze droeg tijdens het Met Gala een look van Haider Ackermann voor Jean Paul Gaultier.

End result

Zoals we allemaal weten, staat Kylie écht alles! En zo ook haar nieuwe look. Via TikTok deelden ze een behind the scenes van de fotoshoot. Ze droeg een doorzichtige jurk van de kledinglijn. Ze was niet te zien in één look, maar in meerdere! En als ze al geblondeerde wenkbrauwen heeft, dan gaat ze natuurlijk ook weer voor een blonde haarlook.

Hieronder zie je de video van de behind the scenes en ook de foto’s van de shoot. We zijn erg onder de indruk, want de foto’s zijn a-ma-zing! En we hadden natuurlijk niks anders verwacht, want het is Kylie Jenner! De foto’s zien er echt high fashion en creatief uit.

@kyliejenner kylie for @JeanPaulGaultier ♬ SZA – Remix – Kidtendo!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jeanpaulgaultier

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jeanpaulgaultier

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @jeanpaulgaultier