Eindelijk, na jarenlange ontkenning, geeft Kylie Jenner in de meest recente aflevering van ‘The Kardashians’ toe dat ze haar boezem op haar negentiende heeft laten vergroten tijdens een operatie. Maar de realityster kijkt er alleen maar met spijt terug.

Kylie Jenner cosmetische ingrepen spijt
Bron: @kyliejenner

Cosmetische ingrepen

The Kardahians/Jenners staan eenmaal bekend om één ding: cosmetische ingrepen. Ze houden er van om aan zichzelf te sleutelen en dat was niemand ontgaan. Maar Kylie jenner, de jongste van de familie, heeft voor een lange tijd volgehouden dat ze niks zou hebben gedaan aan haar vriendinnen. Op Twitter vertelde ze vroeger dat haar grotere borsten te wijten was aan haar menstruatie. Ook hield ze vol dat ze de Victoria’s Secret Bombshell push-up beha droeg, die belooft de voorgevel van de draagster met twee cupmaten te vergroten. Maar nu eindelijk, spreekt zij zich er over uit in de meest recente aflevering van ‘The Kardashians’.

Kylie onthult dat ze haar borsten liet doen voordat ze zwanger werd van Stormi, die op 1 februari 2018 werd geboren. Als ze van tevoren had geweten dat ze op zo’n jonge leeftijd zwanger zou raken, had ze naar eigen zeggen beter nagedacht over de ingreep. En nu, heeft ze spijt. “Ik bedoel, ze waren nog aan het groeien. Ik had een mooie boezem. Ze waren natuurlijk, mooi en de perfecte maat. Ze waren gewoon perfect. Was ik er maar nooit aan begonnen”, vertelt ze. “Ik zou iedereen adviseren die er aan zit te denken, om te wachten na het hebben van een kind”.

Kylie Jenner cosmetische ingrepen spijt
Bron: @kyliejenner

Moederhart breekt

De gevoelens van spijt komen vooral opzetten als ze moeder wordt van Stormi. “Ik heb nu zelf een dochter. Mijn hart zou echt breken als ze iets aan haar lichaam zou laten doen op haar negentiende”, onthult Kylie in het realityprogramma. “Ze is de allermooiste ooit en ik wil een goed voorbeeld voor haar zijn. Ik wou dat ik het allemaal anders kon doen, dan zou ik nergens aankomen.”