Krijgen we eindelijk na langer dan een half jaar te weten hoe het zoontje van Kylie Jenner komt te heten? In de seizoensfinale van de realityserie The Kardashians – die om de familie van Kylie draait – vertelt de brunette dat ze al wel een naam voor haar baby heeft bedacht.

Kylie Jenner naam zoontje Wolf Webster
Bron: @kyliejenner

Wolf Webster

Kylie Jenner en Travis Scott verwelkomden op 2 februari 2022 hun zoon, genaamd Wolf Jacques Webster. Op Twitter ging het vervolgens helemaal los, en werd de ene na de andere grap gemaakt over de naam ‘Wolf’. Niet iedereen was dus tevreden, de ouders uiteindelijk ook niet.

Anderhalve maand na de geboorte van hun tweede kind besloten de ouders de naam van hun zoontje te veranderen, en een andere naam voor hem te gaan bedenken: “De naam van onze zoon is niet langer Wolf”, vertelde ze. “We voelden echt dat hij dit niet was”. Op de geboorteakte staat hij nog wel vermeld als ‘Wolf Jacques’. Maarre, heeft hij dan nu eindelijk een nieuwe naam?

Nieuwe naam

We zijn inmiddels 9 maanden later, dat is een hele kraamperiode. Hebben de ouders dan ook eindelijk een nieuwe naam gekozen of niet? Zo lastig is het toch niet? In de seizoensfinale van The Kardashians onthult Kylie dan eindelijk iets. “De naam van de baby is nog steeds Wolf”, begon ze te vertellen tegen de kijkers. “Ik laat het jullie weten als ik het verander. Misschien vertel ik het jullie in het volgende seizoen.” Nooo!