Dat de kids van de KarJenners een abnormaal leventje leiden, blijkt wel uit de meest recente actie van moeder Kylie Jenner. Zij sleurde de 5-jarige Stormi mee naar een rode loper event en daar vindt de moedermaffia wat van.

kylie jenner kritiek dochtertje stormi
Bron: @kyliejenner

Kritiek op Kylie Jenner

Niet alleen worden de kids van de KarJenners al sinds ze zich kunnen herinneren gevolgd door een cameraploeg, ook leven ze in abnormale huizen en worden in de meest dure designeritems gehesen. Niet gek, want met een multimiljonair als mama, is het logisch dat je niet in een rijtjeshuis opgroeit en de oude kleren van je grote zus moet dragen.

Kylie Jenner vliegt als celebrity heel de wereld over en wordt op de meest extravagante feestjes uitgenodigd, zo ook op een rode loper event tijdens Paris Fashion Week. De kans is groot dat Kylie voor dit modespektakel bij verschillende events aanwezig zal zijn, dus heeft ze haar 5-jarige dochtertje meegebracht. Enne, waarom zou je dan in je eentje naar een rode loper gaan? Kylie neemt Stormi, gehuld in dezelfde outfit als haar moeder, gewoon mee.

Stormi op de rode loper

Voor de show van Valentino verschenen Kylie en Stormi in een zwarte jurk met veren. Om de outfit af te maken, dragen de twee ook nog eens matchende zwarte zonnebrillen. Op een video van het tweetal zien we dat er tig fotografen met flitsende camera’s om hun heen staan. Het (vrij overweldigende) moment van Kylie en Stormi levert dan ook niet alleen positieve reacties op. Het is vooral de zogenoemde moedermaffia die vindt dat Kylie haar dochtertje lekker thuis had moeten houden.

“Laat kinderen kinderen zijn, miljonair of niet, kinderen zijn kinderen, laat ze dat zijn”, “Een rode loper is geen geschikte plek voor kinderen! Kom op”, “Dit is veel te heftig voor een klein kind” en “Het lijkt wel alsof Stormi haar accessoire is”, klinkt het in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door E! News (@enews)

Het moge duidelijk zijn dat de komst van Stormi niet in dank wordt afgenomen op Instagram. Daar komt nog bij: volgers van Kylie vragen zich af of haar dochtertje niet naar school moet. “Hoe kan een 5-jarige zomaar een week lang in Parijs verblijven?”, schrijft een oplettende volger. En om heel eerlijk te zijn, denken we dat de KarJenners daar wel iets op hebben bedacht. Misschien een extra jet die little¬†Stormi naar school brengt? Of een priv√©-docent die de 5-jarige na een Valentino-show nog een lesje rekenen geeft? Bij deze familie is alles mogelijk.