Kylie Jenner staat bekend om haar prachtige looks. Er is letterlijk niks op de wereld wat haar niet zou staan. Tegenwoordig komen er steeds meer stijlen van vroeger weer terug. Haarstijlen, make-up looks en outfits uit de jaren 1990 tot 2000 zijn heel erg in. Dat komt omdat er veel celebrities zijn die deze stijlen overnemen, waardoor fans het dan weer van hun overnemen. Nu heeft Kylie weer een nieuwe haarstijl uitgeprobeerd.

Bron: @jesushair

Kylie with the bangs

Kylie loves fashion, dat is duidelijk. Op TikTok is ze sinds kort ook meer actief. Ze deelt GRWM’s met haar fans, en laat ook wat exclusive shots zien van haar leven. Maar wat wij het belangrijkst vinden, is dat we meer van onze lieve Stormy zien.

Een ding waar Kylie ook goed in is, is het poseren voor shoots. Met haar looks en stijl, maakt ze de mooiste en hottest foto’s op Insta en ook voor verschillende modebladen. Ook nu mag Kylie de cover sieren, namelijk voor de laatste editie van stijlmagazine CR Fashion Book. Met trots delen Kylie, haar styliste Jesus Guerrero en visagiste Ariel Tejada allemaal BTS-foto’s. Tussen een van deze foto’s vonden we dé foto, Kylie with bangs. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jesus Guerrero (@jesushair)

En dit is slechts één van de prachtige looks die Kylie had. Het ging blijkbaar om shoots met meerdere looks. Je ziet foto’s van Kylie met lang wavy haar, maar ook met een wet bob look. Een ding móét gezegd worden: alles staat haar prachtig, hoe kan dat nou? De bangs die Kylie rockt zijn op dit moment helemaal hot, net als de rood en oranje haarkleur. Dit zijn dé herfst haarstijlen die iedereen op het moment wil. Wat vind jij van de look van Kylie?