We houden allemaal van lekkere geurtjes, helaas komt er alleen een flink prijskaartje aan hangen wanneer je een hele goede wil. Gelukkig bestaan er tegenwoordig dupes én geloof het of niet, we hebben alweer een nieuwe gevonden. De dupe van La Vie Est Belle bij de Wibra koop je namelijk voor ’n prikkie!

parfum la vie est belle wibra

La Vie Est Belle dupe

We kennen inmiddels allemaal het welkbekende geurtje van Lancôme. We hebben het over de zoete, fruitige, bloemige parfum La Vie Est Belle. Je weet het wel, dat ene luchtje waarin actrice Julia Roberts in de commercial door de straten van Parijs paradeert. En met die mooie lach, heeft ze elke vrouw op aarde zo ver gekregen om het luchtje te kopen.

Wanneer je aan La Vie Est Belle denkt, denk je automatisch aan een elegante en feminiene geur. Dit geurtje is in de normale winkels al gauw €90 en dat voor maar 30 ml. Wil je nou het grootste flacon, dan betaal je €155. What?! Duur grapje dus, als dit je favoriet geurtje is. Maar goed, je moet het er maar net voor over hebben.

Enig probleem: je hebt geen rooie cent. En nu? Gelukkig bestaan er tegenwoordig parfum dupes. Enne, zoals je al waarschijnlijk wist, is Zara daar mega goed in. Ze hebben tientallen bekende dure parfums gekopieerd, een andere naam gegeven en voor een betaalbare prijs te koop gezet. Maar nu blijkt, dat de Wibra er ook wel wat van kan. Zij verkopen nu namelijk de dupe van La Vie Est Belle én dat, voor maar €4. Hoe dan?!

Lees ook: Omg: Wibra verkoopt een spotgoedkope dupe van de Gucci Bloom parfum

Betaalbare parfums

Wil je dus lekker ruiken, maar niet veel betalen? Dan is deze dupe van La Vie Est Belle die je bij de Wibra kan kopen écht wat voor jou. Koop ‘m wel snel, dit spotgoedkoop geurtje vliegt namelijk over de toonbank als een warm broodje!

In onderstaande TikTok zie je precies welke flacon je moet hebben én welke parels ze nog meer in de collectie hebben.

@salezusjes WIBRA DUPES 💓💐🎀 Hele goede budgettip & ook ideaal voor Moederdag! Kosten maar €3,99 en ruiken echt heel goed 🥰 Te koop in de winkels & online (link in de stories) #dupe #dupes #parfumdupes #beauty #beautytips #beautytok #perfumeaddict #wibra #budget #budgetbeauty ♬ original sound – 🍃🍃