Hoewel we nu het liefst nog in onze mooie zomer sandalen rondlopen, is het niet erg om vast een kijkje te nemen naar de schoenen die we dit najaar willen dragen. Een paar mooie hoge laarzen kunnen niet ontbreken in je herfstgarderobe, maar vergeet anno 2023 de zwarte boots. Deze kleur is dit najaar namelijk mega trendy.

laarzen kleur seizoen

Zwarte laarzen zijn verleden tijd

Hoewel we weinig van de zomer hebben meegemaakt, is de herfst alweer langzaam aan in zicht. Shoppen voor het najaar en de herfst modetrends in acht nemen, is dus écht een must als je er op tijd fashionable en trendy bij wil lopen. Enne, wie wil dat nu niet? Hoe je het beste dit seizoen kan starten? Met een mooie laars. Een goede, kwalitatieve en hoge laars is een tijdloos item tijdens deze koudere tijd van het jaar. De meesten kiezen snel voor zwarte boots, maar dit najaar gaan we een kleur zien die we eerder weinig hebben gezien. Of naja, voor een tijdje niet meer trendy was.

Wij voorspellen het alvast: bruine laarzen gaan de herfst en winter 2023 de mode-industrie veroveren. We hebben al een aantal celebs er mee zien rondlopen en iedereen is nu al fan. Het is daarnaast niet alleen ‘uniek’, maar het is ook nog eens super elegant en kan je met vrijwel alles combineren. De kleur bruin past sowieso mega goed bij dit seizoen van het jaar, hoe zijn we er niet eerder op gekomen om deze jaarlijks weer de kast uit te halen? Ze zijn amazing.

Bruine laarzen combineren

Heb jij nu nog geen paar bruine laarzen in je bezit, maar zie je een investering in dit tijdloze schoeisel wel zitten? Maarre, heb je geen idee hoe je deze het beste kan stijlen? Geen probleem, je zit hier goed. Wij hebben de leukste outfits met een bruine laars voor je op een rijtje gezet.