De lange denim rok: dit item is nu retepopulair en kan je op dit moment o-ve-ral kopen. Ideaal wanneer het net te koud is voor fully blote benen en fantastisch om te stylen met verschillende items. Maar nu de grote vraag: hoe combineer je deze maxi rok? Wij geven je wat inspiratie!

denim rok
Bron: @tessavmontfoort

1. Basic top

Voor de warme dagen is dit een top combi: lange denim rok met een basic topje eroverheen. Deze topjes zijn in allerlei verschillende kleuren beschikbaar, waardoor je genoeg keuze hebt in stylen. Samen met laarsjes, sneakers of stoere sandalen is dit een perfecte outfit voor wanneer de temperaturen opstijgen.

2. Sweater

Gezien we wel in Nederland wonen, moeten we niet te dol doen met de blote outfits. Stop je dikke truien nog maar niet weg, want deze zullen we ook in midden augustus hoogstwaarschijnlijk alsnog nodig hebben.

Is het nou frisjes, dan is deze combinatie heel erg leuk. Je kan er voor kiezen zoals in de onderstaande foto om je sweater te croppen door de uiteinden in je beha te stoppen, maar je kan er ook voor kiezen om lekker oversized te gaan en de trui over de rok te laten hangen. Net zo leuk!

3. Cropped jas

Een cropped jas boven zo’n maxi denim rok is helemaal geweldig. Het maakt je outfit een tikkeltje stoerder en al helemaal als je er een cropped leren jasje overheen doet. Waarschijnlijk heb jij ‘m al in je kast hangen, maar de groene leren jas van de Zara zou hier geweldig bij staan!

4. Blouse

Wil je voor een wat chiquere vibe gaan, dan is het dragen van een blouse boven deze lange denim rok, een hele goede keuze. Je kan er voor kiezen om de knoopjes los te doen om het een sexy touch te geven, maar je kan de knoopjes uiteraard ook vast blijven houden.

Gooi er een eigen draai in en je zult zien dat je aan de hand van deze inspiratie fits je eigen kan maken!