Als lange vrouw zijnde, kan het lastig zijn om de juiste kledingitems te vinden. Je wilt vaak niet nóg langer lijken, maar je vind het lastig wat je dan het beste kunt dragen. Wij helpen je hierbij.

Stripes stripes stripes

Streepjes zie je al een hele tijd, maar ze blijven leuk. Voor jou is het het beste om voor een horizontale streep te kiezen, zo leg je niet de nadruk op je lengte. Combineer een shirt met streepjes met een simpele zwarte broek, bikerboots en een leren jack.

 

Broekspijpen omslaan

Omslaan? Maar je broek is al vaak niet lang genoeg. Juist daarom. Het is lastig om als lange vrouw de goede lengtemaat van een broek te vinden. Is hij dus eigenlijk net wat te kort, sla hem dan een keertje om. Zo lijkt je broek niet te kort en het staat ook nog eens leuk!

Printjes

Wanneer je als lange vrouw gaat voor een effen shirt, zal dit je juist meer lengte geven. Wanneer je gaat voor printjes, zal dit afleiden van je lengte. Een broek en top in dezelfde kleur zullen je namelijk langer laten lijken, ga dus voor een top of jurkjes met een lekker printje.

 

Lange vrouw, lange jas

Een lange jas tot minimaal over je billen, zorgt ervoor dat je lange benen net wat minder lang lijken. Ga voor een mooie trench coat, voor zowel de zomer als de winter.

 

Hoge schoenen

Een loafer of instapper is niet zo’n goed idee voor als je juist niet zo lang wilt lijken. Hoe lager de schoen, hoe langer je benen lijken. Nu zeggen we niet dat je alleen maar over the knees moet dragen, maar een sneaker is bijvoorbeeld al beter dan een paar loafers.

De ouderwetse ruit is weer helemaal hip en staat jou ook fantastisch! Check deze Urban Outfitters kortingscode om voordelig te shoppen!