Aangezien Lars Veldwijk voor zijn baan als profvoetballer in Zuid-Korea woont, ziet hij zijn dochtertje Zara-Lizzy niet vaak. De twee spreken elkaar vooral via FaceTime, maar daar kwam deze keer verandering in. Zara-Lizzy verbleef drie weken lang bij haar vader aan de andere kant van de wereld, alleen aan deze bijzondere tijd kwam helaas ook weer een einde.

Foto’s op Instagram

De afgelopen periode hebben we via het Instagramaccount van Lars kunnen genieten van te schattige kiekjes. De twee hebben in Zuid-Korea genoten van hun tijd samen, zo zagen we het tweetal samen voetballen, nagels lakken en genieten van het zonnetje. Helaas moest Zara-Lizzy weer terug naar Nederland, aangezien er aan dit mooie tripje een einde kwam.

Afscheid op het vliegveld

“Het is lastig om mijn gevoelens te omschrijven”, begint Lars op Instagram. Bij dit bericht deelt hij een aantal hartverscheurende foto’s van het afscheid tussen hem en zijn dochtertje. “Het waren achttien bijzondere dagen. We hebben zoveel herinneringen gemaakt. Ik hou zoveel van je mijn lieve kleine meid 😢❤️❤️❤️❤️❤️”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk)

Uit de reacties op Instagram blijkt dat veel volgers geraakt zijn door de lieve kiekjes van de twee. “Lief!”, “Herinneringen voor het leven” en “Jullie foto’s samen zijn zo fijn om te zien, maar ook hartverscheurend hoe lang jullie elkaar daarna niet meer zien. Koester deze momenten”, klinkt het in de reacties.