Zon, zee, strand, ijskoude drankjes en gezellige terrasjes: dat zijn eigenlijk de enige eisen waar een perfecte girls trip aan moet voldoen. Willen jij en je vriendinnen asap samen op vakantie, maar weten jullie nog steeds niet wat de bestemming moet zijn? Deze vijf last minute vakanties zijn perfect voor een tripje met je vriendinnen.

Zoveel keuze

Aangezien we tegenwoordig op Instagram en TikTok mee kunnen genieten van andermans vakantie, wordt onze bucketlist met vakantiebestemmingen steeds groter. Van de stranden van Ibiza tot aan de fotogenieke Griekse eilanden: er zijn zoveel plekken die we nog willen bezoeken. Ga je met meerdere vriendinnen op vakantie en hebben jullie allemaal een eigen mening over een eventuele vakantiebestemming? Grote kans dat jullie groepsapp op WhatsApp één groot kippenhok is geworden.

Last minute vakanties

Goed nieuws: wij brengen een beetje orde in de chaos en zetten vijf perfecte last minute zonvakanties voor jou en je besties op een rij. Dit zijn de ideale reizen voor late en impulsieve beslissers – en vaak ook nog met een flinke korting.  Wil je binnen nu en zes weken op vakantie? Dan raden wij deze tripjes aan:

1. Ibiza

Helemaal bovenaan ons lijstje staat uiteraard Ibiza. Want geef toe: hier moeten jij en je bff’s toch een keer geweest zijn? Lekker eten, prachtige strandjes en de meest fantastische clubs: zo kunnen wij nog wel even doorgaan.

2. Mexico

De nieuwe favo vakantiebestemming van menig influencer is Mexico. En wij snappen dat wel. Dit land is dé plek om samen met je vriendinnen een rondreis te maken, aangezien je in Mexico zoveel geweldige plekken vindt.

3. Barcelona

Kunnen jij en je vriendinnen niet kiezen tussen een stedentrip of zonvakantie? Barcelona is the answer. Deze stad ligt aan het strand, dus is de perfecte bestemming om beide voorkeuren te combineren. Wat is er nu lekkerder dan na een dagje struinen in de zee te duiken?

4. Griekenland

Griekenland telt tig prachtige eilanden waar jij en je vriendinnen sowieso een fantastische tijd gaan hebben. Rhodos, Kos, Zakynthos: hier gaan jij en je besties heel wat Insta-waardige foto’s schieten.

5. Oostenrijk

Zon, zee en cocktails zijn natuurlijk heerlijk, maar er gaat ook niets boven een vakantie in de natuur. Zijn jij en je vriendinnen avontuurlijk aangelegd en willen jullie wandelen in de bergen? Dan is een vakantie in Oostenrijk perfect. Geloof ons: dit is echt niet alleen een bestemming voor wintersportliefhebbers, aangezien je hier in de zomer prachtige wandelingen kunt maken.

Korting pakken

Binnen nu en zes weken op vakantie gaan: dat wordt gezien als een last minute vakantie. Een last minute vakantie is een voordelige manier om op reis te gaan, aangezien je vaak profiteert van hoge kortingen op geselecteerde bestemmingen, waar nog veel vliegtuigstoelen beschikbaar zijn. Boeken maarrrrr!