Hoe lekker is het wel niet om op de bank te liggen en te chillen met een lekkere zak chips. Heerlijk toch? Zo zijn er tegenwoordig steeds meer gekke chips smaken die je een keer zou moeten proberen. Er bestaat bijvoorbeeld een chips smaak stokbroodje kruidenboter, chips met braadworst, Subway chips en nog veel meer. Nu heeft Lays weer twee nieuwe smaken aan hun assortiment toegevoegd die maar al te gek klinken, namelijk patatje mayo en frietje satésaus. Welke ga jij als eerst proberen?

Lays patatje mayo en frietje satésaus

De lijst met verschillende chips smaken wordt steeds langer, en we gokken dat we steeds meer tijd kwijt gaan zijn voor het chips-schap in de supermarkt. We kunnen ons nog maar vrij weinig voorstellen bij de nieuwe smaken, maar we gokken op een nog krokantere versie dan het standaard frietje mayo en saté. Uiteindelijk is chips net als friet gewoon gemaakt van een aardappel…


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Lays NL (@lays_nl)

Samenwerkingen

Om deze gekke chips te kunnen maken heeft er een leuke samenwerking plaatsgevonden. Remia voor de mayonaise, Wijko van de satésaus en natuurlijk Lays van de chips hebben deze bijzondere chips kunnen produceren. Wij vinden het een top combo en kunnen niet wachten om deze nieuwe smaken in te slaan. Wanneer komt er een smaak met mayo en satésaus in één? Dan zijn we helemaal verkocht.

De nieuwe bijzondere Lays-smaken kun je vanaf nu vinden in de supermarkt. Je scoort ze al voor 1,65 euro per zak.

Lees ook: De hemel: knapperige chips met de smaak van echte truffel.