Gister verscheen de eerste aflevering van Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw op discovery+. In deze aflevering mochten we kennis maken met de zestien dames die het hart van Harrie willen veroveren. En één van deze dames kwam ons wel heel bekend voor. Zij deed eerder namelijk mee aan Lang Leve de Liefde (LLDL).

Harrie Snijders LLDL
Bron: TLC

Lang Leve de Liefde

Meedoen aan een tv-programma om de liefde te vinden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Het is dan ook niet gek dat één van de deelnemers uit het nieuwe liefdesprogramma van Harrie ook al eens eerder in een tv-show verscheen. Het gaat hier om de knappe Grace, zij deed eerder al eens mee aan Lang Leve de Liefde.

In LLDL kwam Grace haar prins op het witte paard niet tegen, maar misschien lukt dat haar op het kamp wel. Hier gaat zij namelijk de strijd aan met zestien andere dames om het hart van Harrie de Hengst voor zich te winnen.

Bron: Lang Leve de Liefde

‘Mooi koppie’

Dat Grace in de smaak valt bij Harrie is meteen wel duidelijk. Met haar lange lokken, opgespoten lippen en lange wimpers is ze absoluut het type van Harrie. “Ik zie meteen een topfiguurtje. Mooi koppie. Ik dacht: oké, dat zie ik wel zitten. Qua looks en uitstraling en attitude zit alles op de goede plek”, horen we Harrie in zijn nieuwe liefdesshow zeggen.

Er is echter één kink in de kabel: Harrie houdt niet van blond. Maar ondanks dat Grace haar lokken behoorlijk heeft geblondeerd, mag ze alsnog door naar de volgende ronde. Wij zijn heel benieuwd of Harrie en Grace uiteindelijk een match made in heaven gaan worden…

Harrie datingshow vrouwen liefde
Bron: TLC