Bij Hilversum denk je meteen aan showballet en studio100. Naast dat dit natuurlijk ook heel bekend is, kun je in Hilversum zeker weten ook terecht voor een heerlijk diner! Sterker nog je hebt er toprestaurants zitten, waarbij je zeker een geweldige avond zult beleven! Benieuwd? Dat dachten wij al wel… Speciaal voor jullie hebben we de leukste en fijnste plekjes voor je op een rij gezet, waardoor je binnen een klap direct naar deze mooie stad wil!

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.20.27

De Open Keuken

Op het mooiste plekje van Hilversum -Weversplein- vind je restaurant De Open Keuken. Hier krijg je het gevoel Alsos je bij vrienden thuis bent en aan de keukentafel zit! Ga voor de “Proevertjes’, een soort mini proeverij van allerlei lekkers of voor de ‘normale’ gerechten zoals de malse tournedos of de gemarineerde gamba’s. Restaurant de Open Keuken kookt mediterraan, met een creatieve stempel, waarbij veel kruiden, specerijen en kleuren gebruikt worden. Hier moet je écht een keertje heen!

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.11.39

Heren Spyker

Restaurant Heren Spyker gelegen aan de gezellige Spijkerpandjes aan de Kerkbrink in Hilversum is een restaurant waar traditie en innovatie op een bijzondere manier tot elkaar komen. De prachtige zaak Heren Spyker is in drie woorden te omschrijven “Classic Meets Modern”. De ambiance en de sfeer binnen het restaurant is zeer goed en het gedreven team weet je altijd te verassen! De Frans-internationale keuken werkt uitsluitend met dagverse en zelf geselecteerde producten. Geen zin in lunch of diner? Drink dan lekker een glaasje wijn in de wijnbar. Dit is gewoon de ideale plek om gedurende de dag binnen te lopen.

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.13.14

REX

Wie vroeger wel eens bij restaurant REX in Hilversum kwam, zal drie keer moeten knipperen voordat je gelooft dat je écht het goede restaurant bent binnengestapt. Binnen een paar weken is restaurant REX namelijk flink veranderd qua menukaart én interieur. Je kunt genieten van een dinerkaart vol lekkere streetfood gerechten van over de hele wereld. Het is een sfeervolle plek, waar je tijd echt even vergeet, of je nou’s middags geniet van een heerlijke lunch of ’s avonds aan de bar zit te borrelen. Zeker een aanrader om hier heerlijk te gaan dineren als je in de buurt van Hilversum bent.

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.15.53

Meddens

Meddens is toch wel zeker een vernoeming waard in dit artikel. Het interieur is werkelijk waar adembenemend mooi. 70% van de menukaart van Meddens bestaat uit visgerechten. Hoge torens met fruits de mer passen perfect op zo’n stijlvolle plek. Geen zin in vis? Het menu van Meddens heeft ook superveel vlees en vega opties. Van steak tartare en boneless chicken met truffel & friet tot aan bietenrisotto of een vega tartaar van avocado met hummus. Voor de lunch kun je hier lekkere clubsandwiches, garnalenkroketten en salades met kreeft eten. Je vindt Meddens in het centrum van Hilversum, op een steenworp van de Gooische Brink. Ze zijn elke dag van de week geopend tot middernacht!

Schermafbeelding 2018-11-26 om 16.17.47

Lees ook: deze Amsterdamse hotspots zijn zeker een bezoekje waard