Lena Semenova uit Echte Meisjes in de Jungle en bekend van Ex On The Beach schoof gisterenavond aan tafel bij Jinek. Hier vertelde ze over hoeveel spijt ze heeft van haar Brazilian Butt Lift. “Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan”, vertelt ze eerlijk.

Lena Echte Meisjes in de Jungle Ex On The Beach Brazilian Butt Lift
Bron: MTV en Videoland

Lena in Ex On The Beach

Wie kent haar niet? Lena Semenova kreeg na haar deelname aan Ex On The Beach een hoop fame. Ze was misschien wel één van de meest besproken kandidaten in de MTV-realityserie. Door haar regelmatige twerksessies en openhartige uitspraken viel ze erg op bij de kijkers. En ook haar romances met Mezdi, Ricardo en Brody bleven niet onopgemerkt.

“Niemand had me hierop voorbereid”, vertelt Lena eerlijk in de podcastserie ‘Fucked Up Social Life’ van Janice Blok over haar deelname. “Ik ben blij dat ik zo’n dikke huid heb gehad. Ik kreeg echt niet alleen maar negatieve reacties, maar er waren gewoon te veel ogen op mij gericht. Dat vond ik heel spannend.”

De pijn en onzekerheid die ze destijds voelde, dacht ze te verhelpen met lachgas. Dat was ook de reden van haar auto-ongeluk. “Ik was in die tijd zwaar verslaafd aan dat spul en zat toen aan één stuk door aan die tanks”, vertelt Lena. Ze noemt het een wonder dat ze überhaupt nog leeft.

Brazilian Butt Lift

Ondanks de loodzware periode heeft Lena opnieuw gekozen voor de spotlights. Ze is nu namelijk te zien in het programma Echte Meisjes in de Jungle. Ze is niet alleen ouder geworden, maar ze ziet er ook heel anders uit. En dan voornamelijk haar lichaam, heeft een hele andere vorm vergeleken met haar deelname aan Ex On The Beach. Lena heeft namelijk een Brazilian Butt Lift laten doen, maar daar blijkt ze achteraf spijt van te hebben…

“De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die nogal mijn lichaam heeft verminkt”, vertelde Lena gisterenavond aan tafel bij Jinek. “Ik sta ook niet meer achter de grote billen”. Het was ook helemaal niet bedoeling dat haar kont er uiteindelijk zo zou uitzien. “Je kan hele grote wensen hebben, maar de opdracht was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in m’n lichaam.”

Wanneer Jinek vraagt of ze ongelukkig is, reageert Lena met: “Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan”, vertelt ze eerlijk. “Mijn lichaam is niet meer zoals het voorheen was. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook heel erg veranderd”.

Lena Echte Meisjes in de Jungle Ex On The Beach Brazilian Butt Lift
Bron: @lena.nhds

Je kan je voorstellen dat je voor zo’n behandeling wel de risico’s te horen krijgt, maar bij Lena was dat niet het geval. “Ik had geen verhalen gehoord van meiden die een behandeling hadden gedaan die breder of groter zijn geworden. Ik was vrij petite, dus ik had nooit verwacht dat mijn lichaam zo zou worden, zoals ik nu ben”, aldus Lena.